Întrebare fară răspuns

Ce înseamnă „pachet net - internet tarifat” spre deosebire de „net - internet inclus” din factura desfășurător

Factura a aparut foarte încărcată, cu 73 euro, datorită acestui ” internet tarifat ”, deși nu s-a consumat tot traficul. Toată factura apare” presărată ”cu aceste costuri...

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Ar fi trebuit sa însemne tarifarea după consumarea Internetului inclus, dar tu zici ca nu ai consumat tot Internetul inclus. Ai fost plecat in străinătate? Nu-mi pot da seama.

Vezi sa nu ai anumite programe instalate care se upgradeaza automat.
Cel mai bine este sa suni la Relatii cu clientii, la 300 apoi formezi 520 ca sa intri in legatura direct cu un operator. E posibil sa fie o greseala din sistem si aducandu-le la cunostinta se poate solutiona problema.

Internet tarifat este internetul pentru care ai fost taxată, iar internetul inclus este ce ai tu in abonament si apare in desfasurator cu "0" cost..
Daca nu ai consumat tot netul si totusi ai internet tarifat, eu vad doar 2 variante.. ai fost plecată din țară și ai depasit limita pe care o ai in SEE.. sau e o eroare, care se poate rezolva apeland serviciul clienti la numarul 300 sau scriind despre situație pe chat sau prin mail..
https://www.orange.ro/eContact/

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Cred că net tarifat înseamnă că e ceva suplimentar, iar net inclus e ce ai în abonament. Dar cel mai bine este să pui un printscreen. Oricum, dacă ai 73 de euro suplimentar, cam aia înseamnă internet tarifat. Eu zic să consulți facturile detaliate din My Orange, iar dacă ceva nu se leagă, fă o sesizare la serviciul.clienti@orange.ro. Succes!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Netul tarifat, in cazul in care inca nu ai consumat netul pe care il ai inclus in abonament, poate corespunde depasirii limitei, in cazul utilizarii net-ului in roaming in tarile UE, limita comunicata in momentul in care ai intrat in respectiva tara, si totodata, in cazul in care ai calatorit in tari din afara UE, poate corespunde utilizarii internetului in aceste tari. In oricare din aceste momente, se comunica atat limita precum si costul tarifarii in cazul in care se depaseste limita, sau se foloseste net-ul in tarile din afara UE: Se poate verifica lista cu tarifele corespunzatoare traficului de internet, si tarile in care se aplica, in urmatorul link:

https://www.orange.ro/roaming/abonament/tarife-standard-i...

Exista bineinteles si posibilitatea unei erori, dar fara un desfasurator (fara date personale), este un pic dificil de apreciat care ar putea fii cauza.

Net inclus se refera la cantitatea de GB inclusa în abonament, inclusiv bonusul de vechime oferit prin Orange Thank You și Net tarifat se refera la pachete de 200 MB/1 euro pentru Orange Me, sau dacă mai ai vreun abonament Pantera/Delfin sau alt animăluț simpatic, tariful este de 0,50 euro/30 MB.

Cel mai probabil ai depasit limita de internet care o aveai inclusa in abonament, de aceea cred ca ai fost tarifata in plus.

Vezi că dacă ai depășit traficul inclus, costurile suplimentare sunt enorme, la 1 euro/ 200 MB.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

@Eirini, te-au ajutat răspunsurile primite? Daca da, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai usor informațiile dorite.
Mulțumim!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!