Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Se poate opri internetul dupa terminarea traficului?

Am fost astazi la Orange si i am rugat sa imi seteze si mie dupa ce termin traficul de internet din abonament sa nu intru pe suprataxa. Au spus ca nu pot face asta. Nu mi se pare normal. Voi ce spuneti?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Bună. În urmă cu vreo 3 ani am optat pentru soțul meu pentru un abonament la care nu se putea face cost suplimentar (o combinație între abonament și Prepay). Are niște resurse incluse (internet, minute nationale/internaționale), dar după consumarea acestor resurse, dacă nu există credit (plătit în avans ca în cazul cartelelor prepay) nu poți face cost suplimentar, să inițiezi, de exemplu un apel către un număr din Republica Moldova.
Verificați dacă mai au un astfel de abonament în ofertă
dar, poate că văzând cei de la Orange sugestia ta se va implementa și această opțiune

Dacă ai unul dintre abonamentele Business, poti solicita activarea opţiunii “Trafic Internet extra abonament”, care oferă posibilitatea de a utiliza internetul pe mobil după epuizarea traficului inclus in abonament: https://www.orange.md/?l=1&c=2&p=2&sc=223
Pentru a obține setările, trebuie sa accesezi My Orange sau sa apelezi *100# și sa urmezi pașii.

Laura.cio
Laura.cio

Laura.cio

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Laura.cio

Eu doresc dupa ce termin internetul sa nu intru pe suprataxa. Doresc sa nu mai am net dupa ce il termin. Si au spus ca nu pot face asta

Salut,
Poți utiliza un program ce contorizează traficul de date. Îl setezi și gata - se oprești singur. Nu știu dacă mai există abonamente care să blocheze traficul.. Succes!

Cererea ta mi se pare destul de rezonabila, @Danny .
Totusi, fiind furnizori de servicii de internet si telefonie, asta ofera, deci nu ar avea cum sa opreasca furnizarea .
Ma gandesc ca multi copii au facut cost suplimentar parintilor tocmai din acelasi motiv, si eu prima data cand am primit telefon la abonament, am facut cost vreo 300 de lei downloading ringtone-uri si wallpaper-uri :)). M-au certat tare ai mei, oricum :( dar nu aveam de unde stii .
Asa ca, cred ca ce pot face ei ar fi sa ne trimita un avertisment cand ne aproapriem de consumarea completa a traficului ca sa stim sa o lasam mai usor sau sa ne conectam doar pe wifi .

iuiu88
iuiu88

iuiu88

User level
Nivel
2
1760 / 2000
puncte
Custom field 2
iuiu88

Din păcate, Orange nu oferă aceasta posibilitate, deși cred că se poate implementa, asa cum este în roaming în care ești limitat la 50 euro. Se trimite mesaj de atenționare când se consumă traficul și apoi se pot activa pachete de date mai ieftine, gen 200 Mb/1 euro.

Eu, cand aveam foarte putin net, pe telefonul principal, lasam wi-fi pornit si inchideam datele, cum sunt foarte mult timp la serviciu si aici am wi-fi.. iar, cand trebuia sa folosesc netul sau cand eram acasa, porneam datele.. acasa n-am wi-fi :)

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Se poate seta telefonul la o anumită valoare, iar când ajunge acolo ( consumi traficul respectiv), se închide netul automat.
Au existat abonamente și cu această funcție de ,,cost control". Chiar am și eu unul. Dar repet, telefonul poate fi setat să consumi cât trafic vrei.

Poți seta din meniul telefonului sa te avertizeze când te apropii de consumarea resurselor de internet și sa oprească internetul atunci când ai atins limita. De exemplu daca ai 20 GB trafic inclus setezi avertizare la 18 GB și orirea traficului la 20 GB.
De asemena când te apropii de epuizarea resurselor Orange trimite un mesaj în care te anunță acest lucru și îți spune și cu cât vei fi tarifat suplimentar.

The Special List
The Special List

The Special List

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
The Special List

Poți de asemenea seta și perioada de tarifare de la data de la data de. Vei primi notificări când te apropii de traficul limita sau...daca l-ai depășit :)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!