Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Ați participat la Neversea 2019? Ce v-a plăcut mai mult de la festival?

În week-end-ul care a trecut a fost a 3 ediție a festivalului muzicii de la malul marii. Am participat la 2 zile de festival (vineri și sâmbătă) a fost electrizant și atmosfera a fost de vis. Mi-au plăcut mult Sean Paul și DJ KHMR, fiind dezamăgit de Jessie J, care nu prea a cântat, jumătate vorbărie + jumătate cântece. Poze, impresii.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 3

Nu am participat, din motive bine întemeiate, cu toate că mi-ar fi plăcut. Oricum, am simțit atmosfera de sărbătoare de acolo la tv și din postările de pe internet. A fost ceva extraordinar! Felicitări organizatorilor, participanților și Orange România!

Buna. Mulțumim pentru forografii și pentru impresii.
Nu am fost la Neversea, desi mi-aș fi dorit tare mult, dar poate merg anul viitor. Din ce am văzut la TV nu prea am înțeles ce au căutat manelele la un astfel de festival.
Tocmai citeam acum câteva minute o glumă legat de acest aspect
„- Cât durează festivalul Neversea?

  • 4 nopți și 4 zile”

Nici eu nu am participat. Am văzut poze, filmări din timpul festivalului. Ma bucur pentru organizarea acestui festival in România! Meritam și noi!

@Laura.cio meritam acest festival și l-am „transformat” în stilul nostru... un festival cu manele. Nu vreau să par snoabă, dar sincer nu mă așteptam la așa ceva la un astfel de festival... și nu mi-a venit să cred câți tineri cunoșteau versurile. Nu ne mai facem bine ca popor :(
Și asta fără nicio legătură cu Orange

@Razvan am îmbătrânit... nu prea mai merg în cluburi decât ocazional și atunci stau maxim până la ora 3 :)
Dar pot să spun că mă bucur că plec înainte să înceapă „petrecerea”

Nu am participat, dar am vazut pe internet un clip in care unul din DJ mixa manele, mai exact Adi Minune - Asa sunt zilele mele si, culmea, toti cei din public stiau versurile!

Ce sa spun... daca s-a ajuns atat de jos, sau daca asta este spiritul Nevrsea, chiar ma bucur ca nu am ajuns la festival.

@FaraUnID vă dați seama că s-a documentat puțin înainte să aleagă piesa... Acesta este nivelul nostru de cultură.
Să nu uităm „momentul de cultură” asemănător de la premiile Gopo... cu toate că atunci măcar avea puțin lugătură cu una dintre producții :)

Din pacate din cauza job-ului nu m-am putut bucura de acest festival. Oricum zilnic am urmarit la TV la diverse emisiuni atmosfera incendiara de la Neversea.
Vad ca multi critica faptul ca s-a mixat si o manea. Daca mixa o melodie orientala v-ar fi placut? Mie imi plac toate genurile muzicale si dansez pe toate, fie ca e rock, pop, house...manea. Poate ca si acelui artist i-a placut ritmul si a vazut numarul ridicat de vizualizari ale melodiei. De ce trebuie sa fim carcotasi si sa punem intr-o lumina negativa un festival reusit.

Nu cred ca era nici locul si nici momentul... Daca era o manifestare cu intrare libera mai intelegeam: Nu ai platit bilet, nu prea ai ce sa comentezi.

Dar, din moment ce a fost cu intrare, iar multe persoane au platit o caruta de bani pentru abonamente VIP, nu cred ca decizia organizatoriloe de a permite mixarea de manele a fost cea mai buna.

Cum s-a precizat deja si la premiile Gopo pe scena au urcat niste hartisti cu burta si in maiou pentru a face program artistic, pe sistem, sa placa la toata lumea. Revad si acum imaginile cu titanii cinematografie si teatrului romanesc ce aplaudau stanjeniti si din bun simt momentul artistic observand ca sunt filmati.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!