Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Cum pot schimba CAM-ul Orange?

Mi s-a defectat CAM-ul de la DTH Orange și aș vrea să îl schimb și nu știu care sunt pașii.

Fie mergi cu cel defect intr-un magazin si soliciti inlocuirea lui, fie soliciti intervetia unui tehnician la adesa pentru a inlocui CAM-ul.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Fie mergi cu cel defect intr-un magazin si soliciti inlocuirea lui, fie soliciti intervetia unui tehnician la adesa pentru a inlocui CAM-ul.

Trebuie sa sesizezi problema la serviciul Relații Clienți. Acolo cel mai probabil, solicitarea ta va fi transmisa către un specialist care în următoarele zile se va deplasa la adresa ta pt a-l schimba. În magazin/service nu are rost sa îl trimiți sau sa îl duci pt ca Orange are externalizate serviciile ce țin de hardware pt TV, astfel o firma specializata îți va rezolva problema.

Dacă e defect, suni la 300 și le explici cum stă treaba. Ei îți vor trimite un sms în care vor anunța data în care va veni un instalator ( inclusiv numele și numărul lui de telefon), care va lua aparatul/ cam-ul vechi și ti-l va instala pe cel nou. Am schimbat de mai multe ori receivere defecte și așa am procedat. Succes!

Suni la 300 și reclami/informezi operatorul ca cipul din cartela CAM nu mai este funcțional și nu mai poate decodifica semnalul tv codat. Apoi el face demersurile necesare pentru înlocuirea acestui dispozitiv.

Înainte de a merge la un magazin Orange, poți suna la 300 (Serviciul Clienți):
-zilnic între 07:00 - 24:00, pentru informaţii sau sesizări privind serviciile Orange TV şi Orange Home TV;
-zilnic între 08:00 - 21:00, pentru alte informaţii sau sesizări privind serviciile Orange.

Dacă vrei să îl înlocuiești singur ar fi bine sa mergi să îl schimbi într-un shop și să și fie gata setat ori suni la deranjamente și aștepți să vina un tehnician .

Ascary, ai reușit să schimbi CAM-ul? Te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile primite aici? Daca da, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. Mulțumim!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!