anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Se poate achiziționa un PrePay Orange din străinătate?

TheSpecialist
Maestru
Am o cunoștință care a cumpărat din Spania un PrePay de la Digi Mobil. Cat e acolo are număr de Spania, vorbește în tara la greu cu costuri minime, iar cand vine in România primește automat un număr local și la fel costurile sunt minime. A fost și in Mexic și a vorbit către Spania (+ WhatsApp) timp de 10 zile cu câțiva euro cost.
Voi știți ceva de treaba asta? Exista și la Orange asa ceva? Pare o soluție extraordinara pt un Roaming de lunga durata.
1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember
Nu se poate, doarece ORO oferă servicii doar pe teritoriul României. Digi, deține doua rețele virtuale (MNVO) pe teritoriul Italiei și Spaniei, și poate consuma resurse la comun în România și Italia/Spania.

Vizualizare soluţie în postul original

16 Răspunsuri 16

Ascary
Campion certificat
SIM-ul fizic Orange Romania nu se poate cumpăra din alta tara. Poate însă cineva de aici să-l cumpere și să-l trimită și totodată să activeze numărul.

FaraUnID
Campion certificat
SIM-urile Orange Romania se comercializeaza doar pe teritoriul Romaniei. Digi detine o subsidiara in Spania gandita mai mult pentru compatriotii nostri stabiliti acolo si din acest motiv a avut posibilitatea sa cumpere acel SIM.

Anonim
Neaplicabil
Da, Digi are filială în Spania și e mai avantajos pentru românii de acolo să vorbească cu cei de acasă. Există și Orange în Spania dar nu cred că e același lucru.

Vio73
#StarMember
Nu de poate, dar rogi pe cineva să ți-l aducă din țară sau îl comanzi, pur și simplu.

Miha_Z
#StarMember
Nu poti achizitiona PrePay Orange din strainatate. Daca vrei sa ai costuri minime la apeluri, cand pleci in strainatate ia cu tine si un sim Orange.

Laura_cio
Senior
Nu, nu se poate sa cumperi Orange Prepay din străinătate. O cumperi de aici și poate altcineva sa o încarce din România.

Razvan
#StarMember
Nu se poate, doarece ORO oferă servicii doar pe teritoriul României. Digi, deține doua rețele virtuale (MNVO) pe teritoriul Italiei și Spaniei, și poate consuma resurse la comun în România și Italia/Spania.

delfinas
#StarMember
Da, Digi are de vreo 8 ani oferta asta in Italia și Spania, având în vedere că acolo se afla cele mai mari comunități românești din afara României. In Italia, mai sunt folosite cartele Lycamobile, cu niste oferte f avantajoase la convorbirile internaționale.

Laura_cio
Senior
Bine punctat, delfinas! In străinătate exista rețele de telefonie cu oferte internaționale foarte bune la cartelele prepay. Așa ca, dacă nu ne-am luat cartela Orange din România, putem apela cu succes la una din afara.

Vio73
#StarMember
E oricum mult mai ieftin să iei un prepay de la un operator local.

Ciucuras
Cunoscător certificat
Daca ajungi in strainatate, poti achizitiona orice cartela de la operatorii locali, daca au orange in tara respectiva cu siguranta au cartela prepay pe care sa o poti folosi in conditiile tarii respective.

Mădălin
Cunoscător certificat
Apelezi un prieten din țară să îți trimită un sim sau 100 cu valoare 0.Apoi le reîncărcați cu opțiunea de 10 sau 12 euro cu roaming

Vrajitoarea
Cunoscător
Eu din cate inteleg te referi la cartela Prepay Orange Spania, nu de la Orange Romania, probabil ai putea achizitiona de acolo, dar ofertele nu mi se par asa bune pe Prepay ca si la noi (https://tiendaonline2.orange.es/store/tarifas/prepago). Cand am fost in Spania am activat optiunea de 10 euro si au fost foarte ok optiunile incluse, adica mi se pare foarte accesibil roaming-ul in tarile UE. In schimb probabil ca in afara UE ar fi o solutie, doar ca acolo ar fi vorba de alti operatori, de exemplu pe mine m-au surprins ultima data in Turcia cei de la Vodafone, erau in aeroport cu oferte cu internet, dar nu am stat sa le analizez.

Jay
Campion certificat
Daca Orange are sucursala in tare respectiva, presupun ca se poate, nu Orange Romania.. Cartele din alte tari se pot achizitiona, dar, din retelele existente in tarile respective.. Varul meu locuieste in Anglia de cativa ani si, cand am fost cu el in Italia si-a cumparat o cartela de acolo, pentru ca a spus ca-l costa mai mult daca vorbeste pe cea pe care o are el.. Din punctul meu de vedere, as analiza cat ma costa daca folosesc abonamentul si, cat ma costa daca as achizitiona o cartela de aici.. Macar as sti pe ce ma bazez.. Ceea ce ai aflat tu despre Digi, nu cred sa aiba Orange..