Întrebare cu răspuns(uri)

Se poate achiziționa un PrePay Orange din străinătate?

Am o cunoștință care a cumpărat din Spania un PrePay de la Digi Mobil. Cat e acolo are număr de Spania, vorbește în tara la greu cu costuri minime, iar cand vine in România primește automat un număr local și la fel costurile sunt minime. A fost și in Mexic și a vorbit către Spania (+ WhatsApp) timp de 10 zile cu câțiva euro cost.
Voi știți ceva de treaba asta? Exista și la Orange asa ceva? Pare o soluție extraordinara pt un Roaming de lunga durata.

Nu se poate, doarece ORO oferă servicii doar pe teritoriul României. Digi, deține doua rețele virtuale (MNVO) pe teritoriul Italiei și Spaniei, și poate consuma resurse la comun în România și Italia/Spania.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (2)

Da (1)

33%

1 membri au votat cu DA

2 membri au votat cu NU

33% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 2

SIM-ul fizic Orange Romania nu se poate cumpăra din alta tara. Poate însă cineva de aici să-l cumpere și să-l trimită și totodată să activeze numărul.

SIM-urile Orange Romania se comercializeaza doar pe teritoriul Romaniei. Digi detine o subsidiara in Spania gandita mai mult pentru compatriotii nostri stabiliti acolo si din acest motiv a avut posibilitatea sa cumpere acel SIM.

Da, Digi are filială în Spania și e mai avantajos pentru românii de acolo să vorbească cu cei de acasă. Există și Orange în Spania dar nu cred că e același lucru.

Nu poti achizitiona PrePay Orange din strainatate. Daca vrei sa ai costuri minime la apeluri, cand pleci in strainatate ia cu tine si un sim Orange.

Nu se poate, doarece ORO oferă servicii doar pe teritoriul României. Digi, deține doua rețele virtuale (MNVO) pe teritoriul Italiei și Spaniei, și poate consuma resurse la comun în România și Italia/Spania.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Da, Digi are de vreo 8 ani oferta asta in Italia și Spania, având în vedere că acolo se afla cele mai mari comunități românești din afara României. In Italia, mai sunt folosite cartele Lycamobile, cu niste oferte f avantajoase la convorbirile internaționale.

Bine punctat, delfinas! In străinătate exista rețele de telefonie cu oferte internaționale foarte bune la cartelele prepay. Așa ca, dacă nu ne-am luat cartela Orange din România, putem apela cu succes la una din afara.

Daca ajungi in strainatate, poti achizitiona orice cartela de la operatorii locali, daca au orange in tara respectiva cu siguranta au cartela prepay pe care sa o poti folosi in conditiile tarii respective.

Ciucuras
Ciucuras

Ciucuras

User level
Nivel
3
3681 / 5000
puncte
Custom field 2
Ciucuras

Apelezi un prieten din țară să îți trimită un sim sau 100 cu valoare 0.Apoi le reîncărcați cu opțiunea de 10 sau 12 euro cu roaming

Eu din cate inteleg te referi la cartela Prepay Orange Spania, nu de la Orange Romania, probabil ai putea achizitiona de acolo, dar ofertele nu mi se par asa bune pe Prepay ca si la noi (https://tiendaonline2.orange.es/store/tarifas/prepago). Cand am fost in Spania am activat optiunea de 10 euro si au fost foarte ok optiunile incluse, adica mi se pare foarte accesibil roaming-ul in tarile UE. In schimb probabil ca in afara UE ar fi o solutie, doar ca acolo ar fi vorba de alti operatori, de exemplu pe mine m-au surprins ultima data in Turcia cei de la Vodafone, erau in aeroport cu oferte cu internet, dar nu am stat sa le analizez.

Daca Orange are sucursala in tare respectiva, presupun ca se poate, nu Orange Romania.. Cartele din alte tari se pot achizitiona, dar, din retelele existente in tarile respective.. Varul meu locuieste in Anglia de cativa ani si, cand am fost cu el in Italia si-a cumparat o cartela de acolo, pentru ca a spus ca-l costa mai mult daca vorbeste pe cea pe care o are el.. Din punctul meu de vedere, as analiza cat ma costa daca folosesc abonamentul si, cat ma costa daca as achizitiona o cartela de aici.. Macar as sti pe ce ma bazez.. Ceea ce ai aflat tu despre Digi, nu cred sa aiba Orange..

Salut,nu se poate din pacate!

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
0
41 / 100
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!