Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Cum pot sa imi schimb optiunea la abonament?

Pot sa imi schimb optiunea la abonament?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Te referi la o opțiune complementara a abonamentului? Dacă este activata fără perioada minimă contractuală, se ține o lună de facturare + prorată, dacă este pe o perioadă contractuală mai mică sau egală cu abonamentul, trebuie sa o ții activă, pentru ca să te putem ajuta, te rog frumos să vii cu precizări suplimentare. Mulțumesc frumos! O zi armonioasă :)

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Pentru un abonament incheiat pe o perioada de 1 an se poate modifica dupa 6 luni cu un alt abonament cu o valoare cel putin egala sau mai mare decat cea a abonamentului existent. In ultimele 3 luni se poate renegocia abonamentul cu o valoare mai mica daca se doreste acest lucru.

Dacă e vorba de abonament, se poate modifica în ultimele 3 luni de contract în sens descrescător ca valoare ( valoare mai mică) sau oricând cu o valoare mai ridicată sau egală.

Dacă vrei da îți schimbi opțiunea la abonament, o poți face foarte simplu din My Orange. Intri pe opțiuni și selectezi varianta dorita. Dacă, încă , ești in perioada contractuala, nu vei putea alege o varianta cu un cost mai mic.

Din câte știu poți singur să îți activezi din contul Orange o extraoptiune însă nu cred că poți să schimbi opțiunea singur dacă ți-ai luat un telefon la fidelitate și dacă poți sigur trebuie sa fie mai mare decât cea actuală.

@Detector.01, te-au ajutat răspunsurile primite? Daca da, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai usor informațiile dorite.
Mulțumim!

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!