Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Cum pot sa imi schimb optiunea la abonament?

Pot sa imi schimb optiunea la abonament?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Te referi la o opțiune complementara a abonamentului? Dacă este activata fără perioada minimă contractuală, se ține o lună de facturare + prorată, dacă este pe o perioadă contractuală mai mică sau egală cu abonamentul, trebuie sa o ții activă, pentru ca să te putem ajuta, te rog frumos să vii cu precizări suplimentare. Mulțumesc frumos! O zi armonioasă :)

Pentru un abonament incheiat pe o perioada de 1 an se poate modifica dupa 6 luni cu un alt abonament cu o valoare cel putin egala sau mai mare decat cea a abonamentului existent. In ultimele 3 luni se poate renegocia abonamentul cu o valoare mai mica daca se doreste acest lucru.

Dacă e vorba de abonament, se poate modifica în ultimele 3 luni de contract în sens descrescător ca valoare ( valoare mai mică) sau oricând cu o valoare mai ridicată sau egală.

Dacă vrei da îți schimbi opțiunea la abonament, o poți face foarte simplu din My Orange. Intri pe opțiuni și selectezi varianta dorita. Dacă, încă , ești in perioada contractuala, nu vei putea alege o varianta cu un cost mai mic.

Din câte știu poți singur să îți activezi din contul Orange o extraoptiune însă nu cred că poți să schimbi opțiunea singur dacă ți-ai luat un telefon la fidelitate și dacă poți sigur trebuie sa fie mai mare decât cea actuală.

@Detector.01, te-au ajutat răspunsurile primite? Daca da, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai usor informațiile dorite.
Mulțumim!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!