Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Am 4 euro in cont. Cum pot sa îi activez pentru internet?

Am 4 euro in cont cum pot sa îi activez pentru internet?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Cred că mai trebuie să adaugi un euro pentru a activa o opțiune de internet de minim 5 euro, cu 10 GB net și o lună net la liber.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Razvy_st, ai insuficient credit pentru o optiune de internet. Pentru internet PrePay sunt variantele de 5 E; 6 E; 8 E si 10 E. Acum in functie de cati GB ai nevoie mai incarci cartela cu creditul necesar optiunii dorite. In atasament ai modalitatea de activare a internetului precum si beneficiile fiecarei optiuni.

Daca aia 4 euro provin din programul Orange Phone Credit, nu poti sa-i folosesti decat la achizite de telefon la pret standard din care se scade suma respectiva.

Cum s-a punctat deja, pentru a putea activa o optiune cu internet trebuie sa ai minim 5 euro in cont.

Intr-adevăr, îți mai trebuie minim 1€ pentru a activa o optiune. În plus, stai pe net fără griji timp de 1 lună, cu o opțiune de minimum 5 € credit, dacă activezi bonusul "Internet la liber" din contul tău My Orange.

Va trebui să îți reîncarci cu 6 euro credit pentru a putea să îți reîncarci 2 opțiuni consecutive de 5 euro cu internet 10gb sau 5gb însoțită cu o opțiune care are incluse și minute.
Recomandarea mea e activarea unui sim nou cu 4 euro și primești opțiunea de 6 o singura data , apoi aruncam simul și luam altul ...doar pentru cei ce au dual sim

Mădălin
Mădălin

Mădălin

User level
Nivel
2
1727 / 2000
puncte
Custom field 2
Mădălin

Mai faci un efort și adaugi măcar un euro, iar după aceea va fi în regulă. Vei putea să-ți activezi chiar net nelimitat pentru o lună.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

@Razvy_st, te-au ajutat răspunsurile primite? Daca da, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai usor informațiile dorite.
Mulțumim!

Salut,ca sa activezi o optiune de internet este necesar sa aveti minim 5 euro credit in cont!

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
0
41 / 100
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!