Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Se câștigă ceva în Comunitatea Orange?

Sunt curios daca se câștigă ceva anume în această comunitate , altele decât puncte și insigne.?!?
Întreb pentru un prieten care a observat că a primit foarte multe răspunsuri de prezența...gen -"e bine sa fii bine" la întrebări ce au nevoie ori de răspunsuri elaborate ori explicații simple fara a fi evitat subiectul...

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Plăcerea e de partea noastră, a tuturor Romeo, că altfel nu ne aflam pe aici. Nu cred că ne-a forțat cineva să stăm pe aici!

@Madalin, dacă îți spun că nu, nu va câștiga prietenul tău nimic în aceasta comunitate, nimic mai mult decât experienta vis a vis de tot ce insemana Orange, va fi mai mulțumit?
Dacă îți spun că toate like-urile de aici și badge-urile se vor concretiza doar în recunoștință vesnica și atat, și ca indiferent cât de bine și motivat va aborda subiectele dezbătute, tot ce va primi în schimb este aprecierea colegilor din comunitate, va mai fi la fel de activ sau poate chiar mai mult?
Când ne facem un prieten nou ce speram sa obținem, la început, mai mult decât experienta unei conversații cu posibilități infinite de a ne largi orizontul de cunoștințe?
Prietenul tău vrea o bere? Un Milidge? Un Doig? Internet gratuit și nelimitat?
.... Nu mai e, s-a dat!
Suntem o comunitate asa mai hippie, preocupata mai mult de a fi, mai mult decât de a avea.

The Special List
The Special List

The Special List

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
The Special List

Și pentru mine experiența de colaborare este inedită, mai ales aceasta in comunitate, care este un domeniu nou pentru mine.Prin faptul ca va cunosc pe voi, ca am posibilitatea sa ajut prin răspunsurile mele și prin aprecierile pe care le primesc de la voi, ma simt mai câștigată decât toate punctele din lume.

@Madalin, eu cred ca pe lângă toate cele enumerate mai sus, pana la urma se va câștiga și ceva palpabil. Nu știu ce, dar cred ca surpriza va fi cu atât mai mare când pe neașteptate. :) Rămâne de văzut!

@Mădălin pe lângă beneficiile pe care le-ai văzut în pagina dedicată este și satisfacția de a ajuta un alt membru. Pe viitor vom avea și alte surprize pentru cei mai activi membri, dar vom lua în considerare răspunsurile documentate și argumentate. Deci rămâi în continuare alături de noi!

Salut @Madalin,

Daca un răspuns oferit nu a ajutat pe nimeni si a fost postat degeaba poți oricând sa folosești cu încredere butonul "Raportează conținutul", la fel poți face si in cazul discuțiilor deschise.
Te îndrum sa citești pana la capăt Termenii si condițiile de utilizare ale comunității, acolo vei găsi mai multe detalii despre ce conținut poți raporta si ce conținut poți deschide in comunitate.
https://comunitate.orange.ro/pages/termeni-si-conditii-ge...
Nu uita si de acest link: https://comunitate.orange.ro/questions/1971113-principiile-comunitatii-orange-romania

Eu unul am castigat cativa utilizatori educati, tocmai am observat ca foarte multa lume a inceput sa foloseasca @ si sa mentioneze pe cineva cand raspunde. Poate ma insel dar pana acum 2-3 saptamani nu vazusem persoane care sa raspunda ca si mine. Keep up the good work guys!

rafa.helper
rafa.helper

rafa.helper

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
rafa.helper

Eu cred că am înțeles la ce se referă Mădălin. El nu și dorește (neapărat) un premiu, ci nu înțelege fervoarea unora de a posta f des, dar care nu oferă răspunsuri la subiect, ci doar niste banalități irelevante. Dragă Mădălin, unora le place doar sa acumuleze niste puncte și să se vadă pe primul loc într-un clasament. Fiecare cu bucuria sa. :))

Experienta, socializare.

coco_1
coco_1

coco_1

User level
Nivel
1
101 / 750
puncte
Custom field 2
coco_1

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!