anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Se câștigă ceva în Comunitatea Orange?

Mădălin
Cunoscător certificat
Sunt curios daca se câștigă ceva anume în această comunitate , altele decât puncte și insigne.?!?
Întreb pentru un prieten care a observat că a primit foarte multe răspunsuri de prezența...gen -"e bine sa fii bine" la întrebări ce au nevoie ori de răspunsuri elaborate ori explicații simple fara a fi evitat subiectul...
27 Răspunsuri 27

Vio73
#StarMember
Nu știu la ce te aștepți tu să câștigi în plus? Cu siguranță vei câștiga ceva experiență și vei afla lucruri noi. Aici purtăm discuții pe diverse teme și încercăm să aflăm răspunsuri la ce ne interesează, de la alți colegi sau chiar de la Orange. Rolul Comunității este să afle părerea clienților despre produsele și serviciile oferite, chiar de la sursă. Despre beneficii poți afla pe aici câte ceva: https://comunitate.orange.ro/pages/beneficii

FaraUnID
Campion certificat
Si un membru care deschide topicuri de genul aceste ce castiga? Intreb si eu tot pentru un prieten care a observat faptul ca sunt tot mai multi colegi noi in comunitate si care in 24 de ore ajung la un numar impresionat de postari care ar face invidios chiar si un membru fondator al comunitatii? Ideea de baza este sa ne ajutam impartasind din cunostintele noastre acumulate in decursul anilor (pentru unele persoane sunt foarte multi ani) in care am crescut alaturi de companie si am fost martorii evolutiei tehnologige. Pentru mine clientii Orange care sunt alaturi de companie inca de pe vremea diALOg-ului reprezinta coloana vertebrala din cadrul societatii, cei care au tinut compania pe pozitia de lider de piata. Experienta si cunostintele unui asemena client cantaresc mai mult decat tot departamentul de PR, Serviciu Clientii, reclame, social media, etc.

Mădălin
Cunoscător certificat
Asta am întrebat eu...și iar primesc răspunsuri ce nu sunt la subiect?

Laura_cio
Senior
Accesează link-ul pe care ți l-a pus la dispoziție Vio și informează-te cu privire la beneficiile din comunitate. Dacă pe parcurs aceste puncte și insigne se vor transforma in premii, vei fi anunțat.

Mădălin
Cunoscător certificat
Eu știu exact dar întrebarea se referă tocmai la acest lucru...speră cineva că va câștiga ceva daca răspunde chiar și cu un miau la o întrebare? Adică să nu pus câteva întrebări la care am primit multe răspunsuri dar la fel de multe nu aveau legătură cu subiectul...Din aceasta cauza am întrebat și reformulez - e nevoie sa îți faci targetul la răspunsuri?

Laura_cio
Senior
Nu, e nevoie sa răspunzi dacă chiar consideri ca răspunsul tău e valabil pentru întrebarea adresată și mai trebuie sa fie și argumentat și susținut de probe, uneori ( link-uri, fotografii).

Mădălin
Cunoscător certificat
Toată lumea spera că vor câștiga ceva iar această întrebare chiar ia trezit la realitate..

Jay
Campion certificat
@Madalin, doar ce vezi in linkul cu beneficii.. mai multe nu stim sa-ti spunem... in rest fiecare procedeaza cum considera de cuviinta.. 🙂 @FaraUnId, wow, foarte frumos spus... (Y)

Miha_Z
#StarMember
FaraUnID, dupa cum ne-ai obisnuit, oferi raspunsuri care ne lasa fara "cuvinte", BIG LIKE. Madalin, in ceea ce priveste castigul, in functie de activitatea ta in comunitate, de calitatea raspunsurilor oferite, nivelurile atinse vei fi recompensat de Orange. Cum romanului ii plac surprizele, fii activ in continuare in comunitate si la momentul potrivit vei fi placut surprins... sau poate ca nu, daca esti o fire pretentioasa. 😉

Miha_Z
#StarMember
Apropo Madalin, ca tot ziceai ca "toata lumea spera sa castige ceva si intrebarea ta i-a trezit la realitate". Am stat putin si am meditat la timpul petrecut in comunitate si pot sa-ti spun ca eu chiar am castigat. Am castigat un bagaj in plus de cunostinte si nu ma refer strict la ce tine de Orange. Sunt persoane in aceasta comunitate bazate pe tehnologie si ne impartasesc noua, celor care nu prea am avut de-a face cu acest domeniu, lucruri foarte interesante care ne pot ajuta in viata de zi cu zi. Pentru mine aceste informatii si socializarea cu restul membrilor comunitatii reprezinta mai mult decat o atentie oferita de Orange. Stii ce ma bucura cel mai mult, cand vad membri noi ca adreseaza o intrebare, eu le raspund cum stiu mai bine si la final ei imi recompenseaza raspunsul punandu-l ca solutie. Eu pun mai mult accent pe partea emotionala, pe ajutorul acordat unui membru care are o dilema, decat pe castigul efectiv.

Vio73
#StarMember
Foarte bine subliniat, Miha Z!

Diana
Cunoscător
De acord cu MihaZ, o inimioara la raspuns face mai mult decat un premiu , inseamna ca a fost citit si placut raspunsul tau,nu suntem aici in goana dupa puncte si premii , ne exprimam opiniile , punem intrebari care ne preocupa , aflam solutii la probleme tehnice si mai putin tehnice , e distractiv si folositor pentru noi , membrii comunitatii , iar pentru Orange este prima linie de "luare a pulsului'' , de aici toti vom castiga .

Ascary
Campion certificat
Eu n-am vrut puncte însă așa este platforma cu punctaj. Nu servește la nimic sa ai puncte multe insa poate alocarea lor stimulează cumva că membrii sa răspundă mai des chiar daca unele răspunsuri sunt de umplutura. Și cu puncte și fără puncte mie îmi place activitatea de pe Comunitate. Interacționezi cu oamenii,afli una alta,sau descopăr că mă interesa ceva și acum am ocazia să discut cu cineva despre asta.Unii dintre membri sunt mai bine informați și chiar oferă răspunsuri bune care mă ajută la clarificarea unor subiecte legate de rețeaua Orange sau despre tehnologie in general.Eu unul,că să răspund la întrebare,nu mă aștept să câștig nimic.

Razvan
#StarMember
Da, câștigi experiență, cunoștințe noi și posibilitatea de a afla de oferte exclusive de la membrii comunității Orange.