Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Ce client Live PVR folosiți?

Sunt curios ce soft și ce client PVR folosiți dar și de unde va procurați listele de programe? Editați voi liste .m3u8 sau dați bani pe ele? Eu am editat o lista .m3u pentru Kodi sau simple iotv și sunt foarte mulțumit însă daca pierd o adresă îmi e foarte greu să găsesc o alta validă.voi cum faceți preferați tvbox sau proiectați imaginea wireless?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Sunt cam multe întrebări intr-una singura. Cred ca ar trebui sa le adaugi pe rand pentru ca din aproape in aproape sa putem face dezbateri.

Ar fi chiar ciudat să pun atâtea întrebări în topicuri diferite...Așa avem o imagine de ansamblu și putem trage concluzii sau chiar sa ne schimbam părerile

Eu cred că glumește colegul nostru. Nu prea vad prin Romania pensionari setand un client PVR,care nici macar nu știe ce înseamnă un M3U :))) Plus de asta aici nu se prea încurajează pirateria. Utilizatorul își aranjează canalele și le schimba când și când din telecomanda. IPTV-ul in Romania este un vis frumos. Pentru pretențioși exista Netflix,HBO GO,VOYO,Antena Play.

Pentru mine a fost un lucru bun fiindcă aveam internet însă nu aveam posibilitatea de a obține tv prin cablu fara a avea antenă

Îți dai seama, Mădălin, că mulți dintre noi ne-am dori IPTV,este mult mai calitativ și mai comod și curat :) Vom vedea ce ne va oferi viitorul. Deși nu are nevoie de viteza mare poate IPTV-ul va sosi și la noi odată cu 5G-ul :)

Pe un Tv LG am aplicația nativa Smart IPTV și că sa vad cum funcționează și după ce am platit aproape 6 euro plus tot tacâmul activare și introducerea listelor de canale mi-am dat seama că am dat banii degeaba. Calitatea imaginii e sub SD-ul de la satelit plus că are un bufer foarte enervant. Kodi e mai ok dar stickul de la Amazon mi se pare și mai bun.

Multi dintre noi trebuie sa cautam termenii pe google sa vedem despre ce este vorba in intrebare ;))) (sunt termeni noi cel putin pt mine)

Romeo.
Romeo.

Romeo.

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Romeo.

Listele nu costa bani și se actualizează automat însă activarea aplicației costa. De asemenea și Amazon fire stick costa parca vreo 40 de euro,nu mai țin minte exact.

Fiindcă așa-zisul IPTV de pe la noi e transmis de niște băieți care nu folosesc echipamente performante. Daca faci comparație între HBO GO diferență este mare iar daca compari cu Netflix diferență nu este mare ci URIAȘĂ :)))Eu aștept un IPTV făcut de o companie serioasa. Poate Orange va fi aceasta ? :)

Și că tot veni vorba cred Smart STB e foarte bun și 27 de euro pentru un abonament pe viață nu-i un capăt de lume comparativ cu 15 euro care îi dau lunar pentru IPTV. Poate e un pic cam scump dar calitatea este net superioara așa ziselor iptv-uri care au un delay de mori de răs. Întrebă bunăoară cineva de ce are buferingul ăla enervant și i s-a spus că e de la netul lui :)) Pe bune?! IPTV-ul meu merge brici pe orice SD sau HD. Atunci de ce celui care a întrebat ii merge perfect pe Netflix pe UHD cu HDR ? In fine ce să zică și ei...
A, și ca sa nu-i uit,am și National Geografic (HD) ...Wild etc :)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!