Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Este posibil sa primesc un Orange TV DTH gratuit dacă îmi fac un abonament Smart Home?

Vreau să îmi fac un abonament Smart Home și aș vrea să știu dacă aș putea primi și Orange TV gratuit (satelit) ținând cont că mai am un abonament de voce (doua numere)

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Din cate am vazut eu, in oferta comerciala nu au asa ceva. Poti trimite solicitarea ta catre cei de la Ofertare / Comercial si vezi daca poti obtine ceva personalizat.

Posibil sa se acorde ceva reduceri pe cont la nivel de pachet de servicii, dar gratuit nu prea vad.

Eu sunt interesat daca la pot forma un pachet Love din Internet fix 4G + TV prin modul CI + Mobilele de pe cont si daca se acorda bonusul de vechime in retea?

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Nu vei primi gratuit Orange TV prin satelit la achizitia abonamentului Smart Home. Pana la urma sunt doua abonamente diferite.
In schimb poti adauga la abonamentul de voce mobila internet fix 4G, cu preturi de la 8 euro/luna si in acest caz primesti televiziune prin satelit gratuit.
https://www.orange.ro/love/satelit/client-orange/index.html

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Bună întrebarea, dar nu cred. Numai pe la pachetele Love îți iese unul dintre servicii gratis. Sau doar dacă ești un foarte bun negociator!

Da știu că se primește tv gratis la doua de voce și internet însă mă gândeam că poate și la Smart Home ar merge. Până la urmă banii se duc "buzunarele" aceleași companii chiar daca serviciul e diferit.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!