Întrebare cu răspuns(uri)

[Încheiat] Care este diferenta intre opțiunea de 1 € si cea de 3€ ?

Dacă ești utilizator de prepay atunci sigur ți-ai pus această întrebare : de ce atât la 3euro cât și opțiunea de 1 euro primesc aceleași resurse.Diferenta e mare de preț...

La optiunea de 3 euro ai si 75 de unitati nationale si internationale catre fix sau SMS national.

 

Update: optiunea de 1 euro nu mai este disponibila.

Gasiti aici detalii despre toate optiunile prepay in vigoare: https://www.orange.ro/prepay/optiuni-prepay/

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (7)

Da (8)

53%

8 membri au votat cu DA

7 membri au votat cu NU

53% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Probabil este o solutie pentru cei care se intampla sa aiba o urgenta si sa aiba doar 5 lei la indemana.. altfel da, daca au aceleasi beneficii, decat sa alegi 1€ sau 3€ mai bine alegi 5€..

Madalin ce resurse contin cele doua optiuni? Eu sunt pe abonament si din punctul meu de vedere nu e corect ca ambele optiuni avand credit diferit sa contina aceleasi resurse. Undeva trebuie sa existe o diferenta,nu?

Cine știe cum au gândit când au făcut așa ceva! E greu de spus, pentru că este posibil să fi făcut-o cu logică sau fără!

Madalin, dupa cum relateaza colegii, exista diferente intre cele 2 optiuni de reincarcare. Iar eu daca as fi pe cartela as prefera varianta de 3 Euro ca sa am si resurse internationale.

Reincarcarile acestea de 1 , 2 sau 3 euro cu valabilitate de 15 zile si fara perioada de gratie sunt mai degraba reincarcari de urgenta.

Ca un amanunt de culoare: Am vazut de N ori la casieriile Orange Shop tot felul de "baheti si fetitze" cu telefoane de la +800 euro si care reincarcau cu 1 euro cat sa nu piarda numarul....

Ca cei cu BMW-uri de 30.000 de euro și alimentează la pompa de 20 de lei iar la terasa stau cu o apa plata in fata din care beau trei :)))

Cand ramai doar cu 5 lei / Faci rapid o incarcare / Orange sa nu iti inchida / Numarul tau din dotare / De esti putin mai bogat / Si ai chiar 15 parale / Primesti 50 de minute / Pe fix,internationale ;)))

Eu abonament de 7euro. Un pachet și jumătate de țigări cat fumez pe zi (un viciu foarte nesănătos) mă costă tot 7 euro. Atunci de ce sa mai fac "scandal" că Orange e scump?! :)) Băutură și țigările sunt scumpe și nici nu folosesc la nimic. Cel puțin de la Orange mă aleg cu ceva...important: comunicare. :)

@Mădălin, dacă apreciezi că răspunsurile pe care le-ai primit te-au ajutat, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai usor informațiile dorite.
Mulțumim!

Aceste încărcări de 1,2 sau 3€ le folosesc in mod special copiii și pensionarii .La aceste încărcări ai minute in rețea si naționale, pentru internaționale pe mobil este oferta de minim 5€.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!