Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

De ce Orange s-a zgârcit în ultima vreme cu internetul din opțiuni?

De ce credeți că Orange a devenit cea mai zgârcită "rețea" din Romania la internetul din opțiuni?
Nu exista nici un alt operator in Romania care sa ofere 5 GB la o opțiune de 5 euro .Cei 5 GB sunt consumați imediat pe Facebook dacă videoclipurile peste care treci dar nu le vizualizezi sunt pe autoplay.

Amintesc :
©Digi 2 euro -minute și net nelimitat timp de 3 luni
©Telekom minute și internet nelimitat cu 5 euro timp de 1 luna
©Vodafone nelimitat la 5 euro
©Orange 5 GB internet pe luna la opțiunea de 5 euro

Mădălin
Mădălin

Mădălin

User level
Nivel
3
2340 / 5000
puncte
Custom field 2
Mădălin
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 4 din 4

Da, dar Orange sunt cam primii când vine vorba de inovație. Hai să vedem cine a introdus prima oară HD voice, apel 4g, apel wi-fi, etc. Ca să aduci inovația, necesită ceva costuri, ca să nu mai zic de rețelele 2g/3g și 4g, care au cea mai mare acoperire națională. Nimeni nu este perfect, dar trebuie să privim lucrurile ca un întreg. Vor veni treptat probabil și ofertele mai bune. Dacă îți iei un abonament fără terminal, ai oferte foarte bune. Și la prepay sunt oferte destul de ok pentru un utilizator normal. Sigur că nimeni nu deține adevărul suprem și de aceea există concurență, de unde fiecare poate alege. Spor!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!