Întrebare cu răspuns(uri)

Adăugare număr PREPAY în contul meu Orange

Salutare,
Mă chinui de minute bune să adaug un număr PREPAY în contul meu Orange și nu reușesc să descopăr acestă opțiune.
Cine mă poate ajuta?
Mulțumesc.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Știu ca înainte se putea așa: intrii in contul tău-setări cont-introduci numărul de telefon si dai confirmare-trimiți un SMS gratuit la 599 de pe telefonul pe care doreşti să-l adaugi. Vei primi un SMS cu un cod de verificare, care este valabil timp de 15 minute-introduci codul primit prin sms și primesti un mesaj de confirmare.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată și doar dacă ești autentificat)

Nu (0)

Da (5)

100%

5 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Accesează secțiunea setări cont - administrare numere și apasă butonul adaugă număr de telefon. Introdu numărul de telefon pe care dorești să-l administrezi din contul tău Orange și apasă butonul validează.
https://www.orange.ro/help/arhiva/contul-meu/pot-administ...

Am adăugat eu numărul de telefon al copiilor care este o cartelă Prepay. M-am autentificat în contul meu, am selectat Setări și apoi administrare numere. Vă las o captură de ecran

@Costy acel cod îl primiți prin SMS pe nr de tel. pe care doriți să îl asociați contului. Trebuie să aveți acel telefon prin apropiere.
Ne dați de știre când reușiți :)

Într-un final am reușit, greu cu prepay-ul pentru mine.
A durat foarte mult până am reușit să iau legătura cu fetița mea (plecată în vacanță) să ne sincronizăm în privința codului pentru validarea numărului în cont.

Ascary, Laura, Svetalex, Vio73, Jay...vă mulțumesc frumos pentru implicare!!!

Vă doresc o zi excelentă și weekend cât mai plăcut!!!

Eu am incercat doar sa achit factura altcuiva, din cont si a trimis sms pe acel numar pentru care doream sa achit, asa ca am sunat si i-am cerut persoanei codul primit prin sms, deci, sunt de acord cu svetalex, sms-ul este trimis catre numarul pe care vrei sa-l adaugi..

@Costy, ne bucurăm că ai reușit și situația s-a rezolvat.
Dacă apreciezi că răspunsurile pe care le-ai primit te-au ajutat, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri în cazul în care se confruntă cu acceași situație.
Mulțumim!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus