Întrebare fară răspuns

De ce nu se pot face și alte achiziții prin Orange Phone Credit?

Programul Orange Phone Credit funcționează în România de ceva vreme. Totuși, părerea mea este că ar putea fi exploatat mai mult. Am incercat in trecut sa achiziționez un telefon cat de cat decent, dar prețul este prea mare, chiar și cu o reducere de 60 de euro, astfel că m-am reorientat spre alti comercianți. întrebarea mea este următoarea: daca acest bonus oricum expiră, de ce nu pot fi cumpărate și alte lucruri pe baza reducerii acumulate? De exemplu căști, sau boxe, sau routere pentru internet? Sau, daca tot se dorește fixarea doar pe achiziția de telefoane, nu credeți că ar trebui mărit bonusul oferit? Sau macar o extra reducere, in functie de niste criterii... Spun asta pentru că bonusul e același de ceva timp, dar euro a crescut, costul reîncărcărilor a crescut și el. Și ultima întrebare: De ce nu se mărește perioada aceea de 2 ani in care se acumulează bonusul? Am bonus neutilizat, și pierdut în negura timpului din cauza asta, a acestei clauze care oferă o limitare la 2 ani...

Răspunsuri

Bun venit în Comunitate, teacher_ !

 

Pentru câ subiectul Orange Phone Credit a mai fost dezbătut in Comunitate, vom închide acest topic.

 

Găsești mai multe informații și comentarii în link-urile de mai jos. Poți re-edita întrebarea în oricare din discuțiile deja deschise și poți urmari răspunsurile acolo.

https://comunitate.orange.ro/questions/1993670-programul-fidelizare-phone-credit-dedicat-clientilor-prepay https://comunitate.orange.ro/questions/1997833-utilizatorii-cartele-pre-pay-exista-posibilitatea-cumpara-telefoane-preturi-speciale https://comunitate.orange.ro/questions/1975676-program-loialitate-cartelele-prepay https://comunitate.orange.ro/questions/1986597-punctele-thank-you-cartela

 

Pentru mai multă eficiență, înainte de a adauga o întrebare, folosește bara de căutare și vezi dacă întrebarea ta nu are deja un răspuns. În momentul in care formulezi întrebarea, îți sunt oferite și intrebări similare și în felul acesta vei evita dublarea unui subiect deja dezbătut. Multumim!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!