Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] De ce nu pot accesa întrebările din Comunitate?

Am vrut să văd răspunsurile la o întrebare pusă pe Comunitate și.... surpriză! Nu se poate! Ce poate să fi fost? A mai întâlnit cineva situația asta?

Răspunsuri

Nu mi s-a întâmplat.. însă de ceva timp, în mod special cand deschid pozele imi apare mesaj de fereastra pop-up.. Si, pentru fiecare accesare apare un nou mesaj...
Hmm.. si tocmai am apăsat pe afișați sa vad ce se intampla.. si-acum daca trec pe langa poza o afiseaza instant.. Daca n-am fost cuminte... a trebuit să văd eu ce se intampla.. :))

E cam aglomerație în general și e posibil să fi nimerit și când accesau foarte mulți useri pagina. Sau lucrări de mentenanță la site.

Ieri au fost probleme cu interentul. Site-urile s-au incarcat greu sau deloc, facebook, wtp au avut probleme cu descarcarea/vizualizarea fotografiilor. Bine ca in dimineata asta totul a revenit la normal.

Da, ieri a fost o problema cu internetul și au fost funcționat greoi toate site-urile și toate aplicațiile care necesita internet. Desigur, exista închidere pentru mentenanța, dar și încărcătura de accesări care ne pot oferi astfel de probleme. Nu trebuie decât sa dam restart telefonului, Internetului sau sa așteptăm.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!