Întrebare cu răspuns(uri)

Ce aplicații de tip GPS gratuite îmi recomandați?

Ce-mi recomandați să fie ok? Mulțumesc!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (9)

Da (16)

64%

16 membri au votat cu DA

9 membri au votat cu NU

64% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Eu folosesc numai Google maps.. cand consider ca nu ma descurc altfel.. A fost ok pana acum... Am colegi care folosesc waze.. probabil tine si de obisnuinta..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Google Maps/Trafic Go, Waze, Here Maps, Osmand, disponibile gratuit în Google Play sau descarcand apk aplicației de pe https://www.apkmirror.com/, pentru versiuni mai vechi și puțin consumatoare de resurse.

Am auzit, dar, n-am folosit niciodata, ca exista si aplicatii care nu folosesc net.. Harta Romaniei, TripAdvisor MapFactor GPS Navigation... Sunt curioasa daca a folosit cineva si daca functioneaza intr-adevar.. Sursa:

https://observator.tv/tehnologie/3-aplicatii-gps-pentru-a...

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Categoric Weze! Nu am avut niciodată probleme in ceea ce privește precizia ajungerii la destinație, te avertizează unde se afla echipajele poliției, gropi, lucrări la carosabil etc.

Waze și Google Maps ,varianta "cu mașina". Musulman fiind,alhamdulillah,folosesc si Muslim Pro pentru localizare Qibla (direcția de Rugăciune către Kaba,Mecca).

Eu folosesc Waze sau Google Maps. Plus aplicatii specializate pentru drumetii (zenithmaps e favorita mea)

Arsaluis
Arsaluis

Arsaluis

User level
Nivel
1
303 / 750
puncte
Custom field 2
Arsaluis

Ca sa nu mai deschid un topic nou, postez aici...

Ulmon CityMaps2Go Offline Map este cel mai bun asistent virtual de călătorie pe smartphone sau tabletă cu sistem de operare Android sau iOS. CityMaps2Go este ideal pentru calatoriile in roaming prin prisma faptului ca ofera posibilitatea desarcarii hartilor si functionarii in mod offline economisind volumul de date și reducand la minimum costul calatoriilor de roaming..

Hărțile din aplicație provin de la serviciul gratuit online OpenStreetMap și pot fi luate oriunde cu CityMaps2Go. Un alt punct forte al palicatie CityMaps2Go este dat de ghidurile de călătorie integrate, care informează utilizatorii despre cele mai importante obiective turistice. Înainte de vacanță, puteți afla recenziile utilizatorilor despre obiectivele turistice, unitatile de cazare, restarante, cafenele, etc avans astfel posibilitatea planificarii din timp a calatoriei.

Aplicatia CityMaps2Go este diponibila pe dispozitivele cu sistem de operare Android sau iOS si este oferita in versiunea gratuita sau contra cost in varianta PRO.

Cea mai mare diferență între versiunea gratuită și cea plătită a CityMaps2Go este numărul de hărți disponibile in offline si pe care le puteți stoca pe dispozitiv. Cu toate că peste 8.000 de hărți sunt disponibile pentru descărcare, majoritatea acestora pot fi salvate doar în versiunea Pro. În plus, in cadrul versiunii PRO nu vor fi afisate reclame in aplicatie.

Pentru o scurta perioada de timp producatorul deruleaza o campanie promotionala prin intermediul careia aveti ocazia sa obtineti versiunea PRO CityMaps2Go, atât pentru Android, cât și pentru iOS.

Tot ce aveti de facut este sa descarcati si sa instalati aplicatia direct de la sursa;

- Pentru Android https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ulmon.android.citymaps2go

- Pentru iOS https://apps.apple.com/app/citymaps2go-pro-reiseplaner/id327783342

In cazul utilizatorilor Android, dupa instalare deschideti aplicatia si utilizati codul promotional FREEAPP sub elementul de meniu "răscumpăra" pentru a activa versiunea PRO.

In cazul utilizatorilor Apple se ofera acces direct gratuit în App Store catre versiunea PRO a aplicatiei CityMaps2Go. Daca nu se activeaza in mod automat versiunea premium, puteti utiliza acealsi cod promotional ca si in cazul versiunii de Android pentru activarea versiunii PRO.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!