Întrebare cu răspuns(uri)

Ce aplicații de tip GPS gratuite îmi recomandați?

Ce-mi recomandați să fie ok? Mulțumesc!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată și doar dacă ești autentificat)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Eu folosesc numai Google maps.. cand consider ca nu ma descurc altfel.. A fost ok pana acum... Am colegi care folosesc waze.. probabil tine si de obisnuinta..

Google Maps/Trafic Go, Waze, Here Maps, Osmand, disponibile gratuit în Google Play sau descarcand apk aplicației de pe https://www.apkmirror.com/, pentru versiuni mai vechi și puțin consumatoare de resurse.

Am auzit, dar, n-am folosit niciodata, ca exista si aplicatii care nu folosesc net.. Harta Romaniei, TripAdvisor MapFactor GPS Navigation... Sunt curioasa daca a folosit cineva si daca functioneaza intr-adevar.. Sursa:

https://observator.tv/tehnologie/3-aplicatii-gps-pentru-a...

Categoric Weze! Nu am avut niciodată probleme in ceea ce privește precizia ajungerii la destinație, te avertizează unde se afla echipajele poliției, gropi, lucrări la carosabil etc.

Waze și Google Maps ,varianta "cu mașina". Musulman fiind,alhamdulillah,folosesc si Muslim Pro pentru localizare Qibla (direcția de Rugăciune către Kaba,Mecca).

Waze mi se pare cea mai indicată pentru ca îți indica cu certitudine toate locațiile, dar și pericolele de pe traseu.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!