Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

De ce imi apare in aplicatie sa activez net? Am abonament nu cartela prepay? A mai patit cineva asa ceva?

In aplicatie imi apare sa activez optiuni ca si cum as fi pe cartela prepay. De ce se intampla asta eu am abonament?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Mie imi apare sa activez pe pagina principala din aplicatie 30 gb net.
Intru acolo si imi spune ca acest nr nu este eligibil!
Eu avand abonament si acestea fiind obtiuni de cartala prepay. Nu este normal sa imi apara

In cazul asta inseamna ca este doar reclama care se face momentan, daca reincarci o cartela prepay din contul tau.. numarul tau nu este eligibil pentru "net la liber", acest bonus fiind valabil doar pentru cei care sunt pe prepay, insa daca reincarci o cartela a unui prieten, primesti si tu 30gb bonus..

Da, e vorba de beneficiul acela de net gratuit, valabil 3 luni. Dacă nu l-ai activat, îți apare ca disponibil. Eu așa cred!

@danny_dap, întrebarea ta nu este foarte clară. Pentru a înțelege mai bine la ce anume se referă și ce anume vrei să afli de la ceilalți membri ai comunității, iți sugerăm s-o re-editezi și să formulezi mai clar titlul ei. Oferă-ne mai multe detalii și în felul acesta vei putea primi răspunsuri concrete și îi vei putea ajuta și pe ceilalți în situația în care au întrebări asemănătoare.
Mulțumim!

@initiator Daca am inteles eu bine - Tu, ca si abonat ai posibilitatea sa reincarci un cont prepay cu una din optiunile din ofera comerciala direct din contul tau Orange https://www.orange.ro/myaccount/ sau din aplicatia de mobil. Din acest motiv apar pe contul tau de abonat acele optiuni prepay.

Daca reincarci un cont prepay cu 6 euro si alegi plata inclusa in factura primesti si tu un bonus de 30GB de internet.

De asemenea, pe contul de abonat este promovata si campania net la liber destinata exclusiv utilizatorilor prepay.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!