Întrebare cu răspuns(uri)

Care festival vi se pare cel mai cool?

Timp de o luna si jumatate ne vom putea bucura de magia marilor festivaluri ale verii: Neversea, Electric Castle, Untold, Summer Well. Daca ati fost la festivalurile prezentate cum vi s-a parut atmosfera si la care merita sa reveniti?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Cu siguranță aș vrea să ajung la Untold sau Neversea dar îmi face cu ochiul și Electric Castle.
Cred că e o experiență unică și trebuie "bifată" măcar o dată! :)

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Nici eu n-am fost la niciunul, dar, as alege Neversea, pentru mare, apus, rasarit si plaja.. L-am tot ratat până acum... mereu imi iau concediu imediat după.. :)

Jay, poate anul asta ai noroc si vei vedea si apusul si rasaritul la Neversea. :)
Nici eu n-am fost si de aceea vreau reactii si impresii pentru a sti pe viitor ce sa aleg.

Nici eu nu am avut încă ocazia să particip la evenimentele respective... îmi doresc Neversea sau Untold.
Mâine seară un coleg de serviciu va pleca în concediu exact pentru Neversea.
Este client Orange, l-am rugat să își facă cont în comunitate și sa împărtășească cu noi experiența de a fi "live" pe plajă.
Mâine (astăzi) o să-l rog din nou, sper să accepte.

Miha, n-aduce anul ce aduce ceasul :)... Cred ca Electric Castle si Untold m-ar atrage, de asemenea.. in afara de a vedea artisti cunoscuți în actiune, festivalurile sunt in niste localități pe care nu le-am vizitat niciodată.. si mi-ar plăcea să combin 2 lucruri bune cu o singura vizita.. :)

Cu siguranță aș vrea să ajung la Untold sau Neversea dar îmi face cu ochiul și Electric Castle.
Cred că e o experiență unică și trebuie "bifată" măcar o dată! :)

Cred că Neversea și apoi Untold. Neversea pentru cei care iubesc marea și adoră să audă ( când este liniște) valurile și să simtă nisipul fin sub picioare, iar pentru alții, Untold. Sigur, e doar o părere personală, care nu contrazice alte păreri.

Hey! Am fost anul trecut la Neversea și a fost o atmosferă incredibilă, mi-a plăcut mult. Anul acesta, din păcate, nu mai ajung, dar sper să merg la Untold și Summer Well.
Dacă mergeți la Neversea, Electric, Untold, Summer Well sau Afterhills avem o campanie drăguță, prietenoasă cu mediul! Mergeți la cortul Orange cu un telefon vechi, o tabletă sau accesorii pentru telefoane și tablete pentru a fi reciclate și puteți primi un super kit de festival: https://www.facebook.com/orangeromania/photos/a.140914079...

Multumim Costy, ar fi interesant.
Jay, ar fi frumos si pentru mine Untold, dar Cluj Napoca este la cativa km buni de Braila, mai sunt si la munca in acea perioada si din ce am vazut nu prea mai sunt locuri de cazare. Daca ar fi fost festivalul intre 11-16 august ar fi fost bine ca eram prin zona. :(
Eu as fi optat tot pentru Neversea, e la mare, faci ziua plaja, iar seara te distrezi la maxim.

MihaelaC multumim pentru opinia impartasita despe Neversea si pentru informatiile transmise! Frumoasa strategia de a colecta gadget-uri vechi si a oferi la schimb un cadou util.

Salutare,
Avand in vedere ca Untold e la 115km distanta de mine,suna tentant,dar avand in vedere, locația la Neversea,as prefera prima data sa ma duc aici,imi e dor si de mare,de vacanta,de 2 ani,aproximativ,nu am apucat sa ma duc sa ma bucur de o vara,vacanta asa bine zis meritata,din motive fie personale,fie financiare.
Dar imi propun,macar daca nu la Awake sau Vibe festival,sa merg,daca reusesc,daca nu,doar online.
Superb si Electric Castle!
Distractie plăcută celor ce merg,asteptam cateva poze,video!

Voi merge în week-end la Neversea în premieră. La Untold mi-aș mai dori sa merg, deocamdată am zis pas, din motive financiare, după care ar fi interesnt și Afterhills în pădurea Dobrovăț de lângă Iași. Cere și vei primi de la Univers, asa ca nu se știe niciodată.

Salutari, din zona Targu Mures!
Cateva poze, zona cetatii!
De altfel, The Vibe Festival este in toi! Have fun!
Cat cautam pe arsita, caldura aceste umbre de la verdeata aceasta frumoasa!
...Ps.
Da asa este, deocamdata se lucreaza pe platforma de la Telekom,partea de parabola,dar din cate stiu, este pe alta unda de frecventa,alt satelit,din cate stiu, fata de ce folosesc cei de la telekom.
Iar pe parte de fibra,tot in colaborare cu ei lucreaza,practic, prin firma terta,se fac instalariile fibrei,in vederea extinderii pe mult mai multe zone!
Continue Have fun, Neversea,The Vibe,urmeaza Electric Castle s.a.m.d.

Ma pregătesc pentru ultima zi de Neversea. Recomand tuturor sa încerce sa ajungă măcar o data. Este spectaculos. Am mai fost o data la Summer Well, dar eram cu treaba, nu pentru distracție. Dar tot mi s-a părut extraordinar!

Eu am fost la 4 sau 5 editii Summer Well împreună cu fetițele mele care au fost fascinate. Atmosfera este foarte tare și muzica bună, organizarea festivalului aproape impecabilă.
Cel mai rău este cu locurile de parcare și traficul de la plecare, despre festival numai de bine în rest :)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!