Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Care este cel mai bun operator de telecomunicații din România?

Mie îmi place cel mai mult Orange pentru că merge bine internetul și că are oferte bune.Voua?

Răspunsuri

Suntem mai multi care credem asta.. mai găsești un subiect asemănător aici :) https://comunitate.orange.ro/questions/2017936-orange-retea-romania

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Cu siguranta Orange si are si certificari pentru a sustine acest lucru. Poti citi mai multe despre acest lucru in link-ul postat de Jay.

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Și eu cred că Orange, din mai multe motive, care nu sunt prea greu de evidențiat: acoperire foarte bună pe 2g/3g/4g/4g+; certificâri internaționale, certificări de la Ookla și ANCOM privind vitezele, au apel 4g și apel wi-fi, sunt singurii care folosesc tehnologia esim, au serviciile HD voice și HD Voice plus, sunt receptivi la nou, au pachete integrate de servicii, etc.

Eu cred că e o competiție frumoasă, și din care clienții au de câștigat, între Orange și Telekom. Și unii și alții se întrec a aduce noi performanțe. Spun asta pentru că beneficiez de serviciile și uneia și alteia dintre firme. Și sunt foarte mulțumită de această "împletire" de servicii pentru familia mea.

Pastilchen
Pastilchen

Pastilchen

User level
Nivel
1
537 / 750
puncte
Custom field 2
Pastilchen

Orice dispariție a unui operator de piață, înseamnă o concurenta restrânsă și beneficii mai puține pentru utilizatorul final.

Defineste "bun" !

Telekom are pachetul de servicii cel mai complet:

  • Internet fix (ADSL, VDSL, Fibra);
  • Internet mobil;
  • Telefonie fixa;
  • Telefonie mobila;
  • Televiziune CATV, DHT, IPTV, Web TV;
  • Servicii financiare;
  • Servicii gazduire web;

Din pacate Telekom nu are profesionisti, iar modelul de business nemtesc implementat la colt de strada de catre amatori le-a cam adus inceputul sfarsitului.

Poate cumpara Orange partea de fibra si televiziune de la ei.

Aici probabil toti vor spune Orange si sustin ideea, dar fiecare retea fie ca este Vodafone,Telekom are partile ei bune.Eu cred ca 3 in 1 ar fi cea mai tare retea pt ca fiecare ar veni cu cate ceva.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!