Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Cea mai utilizata aplicatie Orange

Care este cea mai utilizata aplicatie din Orange?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

My Orange, urmata cred de Orange TV GO/Orange Money.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Cred ca locul de cea mai utilizată aplicatie se împarte la 2.. Din punctul meu de vedere se poate spune cea mai des utilizată, adica My Orange si, cea mai mult utilizată si aceasta ar fi Orange TV GO.. Cred ca My Orange este accesată cel mai des si de catre cei mai mulți utilizatori, dar, vorbim de utilizare timp de niste minute.. Iar, Orange TV GO, este accesată de mai putini si mai rar, însă te poti uita cu orele...

Din punctul meu de vedere : Orange Money, My Orange, Orange TV Go.
Dacă ar fi și "Comunitatea" o aplicație cu siguranță ar fi cea mai utilizata.

Si eu sunt de acord cu @The Special List, aceleasi aplicatii le folosesc si eu. Daca comunitatea orange ar fi o aplicatie atunci aceasta ar fi cea mai utilizata. :)

Sunt o mulțime: Orange tv go, Orange antivirus, My Orange, Orange Money, Orange pat, etc. Cea mai utilizată este cu siguranță My Orange!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Într-o ordine descrescătoare, eu aș zice că cea mai utilizată aplicație de la Orange este voce. Sau, ar trebui să fie. Dar parcă e o îngrijorătoare tendință spre introvertire, ceea ce dă câștig de cauză aplicației internet.

Orange Pay este o aplicație de fundal,nu prea interacționăm cu ea decât atunci când înrolăm un card. Ne mai aducem aminte de ea când ne trimite informații privind plățile.

cel mai des folosesc My orange, apoi Orange film pentru ca merg foarte des la cinema cu acest program si folosesc aplicatia pentru a obtine codul, apoi Orange money pentru facturi, foarte rar orange tv go pentru ca ma uit mai des pe netflix.

Da, e foarte bună și Orange film, te scutește de cv unui sms la 321.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Da, e buna si aplicatia Orange film. Si eu am avut-o descarcata, dar am sters-o cand am realizat ca nu-mi foloseste. In aceasta oferta nu sunt incluse cinematografe din toate orasele si Braila nu se regasea in lista. :(

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!