Întrebare fară răspuns

Aplicatii Orange

Care este cea mai utilizata aplicatie din Orange?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Cred ca locul de cea mai utilizată aplicatie se împarte la 2.. Din punctul meu de vedere se poate spune cea mai des utilizată, adica My Orange si, cea mai mult utilizată si aceasta ar fi Orange TV GO.. Cred ca My Orange este accesată cel mai des si de catre cei mai mulți utilizatori, dar, vorbim de utilizare timp de niste minute.. Iar, Orange TV GO, este accesată de mai putini si mai rar, însă te poti uita cu orele...

Din punctul meu de vedere : Orange Money, My Orange, Orange TV Go.
Dacă ar fi și "Comunitatea" o aplicație cu siguranță ar fi cea mai utilizata.

Si eu sunt de acord cu @The Special List, aceleasi aplicatii le folosesc si eu. Daca comunitatea orange ar fi o aplicatie atunci aceasta ar fi cea mai utilizata. :)

Sunt o mulțime: Orange tv go, Orange antivirus, My Orange, Orange Money, Orange pat, etc. Cea mai utilizată este cu siguranță My Orange!

Într-o ordine descrescătoare, eu aș zice că cea mai utilizată aplicație de la Orange este voce. Sau, ar trebui să fie. Dar parcă e o îngrijorătoare tendință spre introvertire, ceea ce dă câștig de cauză aplicației internet.

Orange Pay este o aplicație de fundal,nu prea interacționăm cu ea decât atunci când înrolăm un card. Ne mai aducem aminte de ea când ne trimite informații privind plățile.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus