anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pot retrage bani de la bancomat cu telefonul?

Ascary
Campion certificat
Ce fac dacă-mi uit cardul Visa de la Orange Money,pot retrage de la ATM cu telefonul?
1 Soluţie acceptată‚

teacher_
#StarMember
Banca Transilvania a implementat primul bancomat de la care se pot scoate bani cu alte dispozitive decât card: Telefon/ Smartwatch, etc. https://financialintelligence.ro/primul-bancomat-exclusiv-contactless-al-bancii-transilvania-se-afla-in-promenada-mall/

Vizualizare soluţie în postul original

17 Răspunsuri 17

Jay
Campion certificat
Teoretic, daca atm-ul are si semnul de contactless pe el, ma astept sa mearga.. dar, n-am vazut nicaieri o astfel de informatie.. Daca nu merge inca, probabil ca urmeaza in curand.. Se pare ca momentan ING si BT ar lucra la implementarea unui astfel de serviciu prin care vei putea retrage bani de la bancomat cu ajutorul telefonului mobil... https://cavaleria.ro/finante/card-bancar-telefon-tranzactii/

Laura_cio
Senior
Da, printre beneficii se numără și plata cu smartwatchul și smartphoneul.

Romeo_
Senior certificat
Laura,plata da,dar Ascary intreaba daca poate retrage bani de la Atm cu telefonul.Sincer,nu cred dar astept sa raspunda cineva care a facut acest lucru.

TheSpecialist
Maestru
Nu, nu se poate face acest lucru. Pt retragere de bani de la ATM ai nevoie de un card fizic. Cu telefonul sau Smartwatch-ul poți face doar plăti contactless. Singura modalitate de a retrage numerar fără sa folosești un card fizic este sa mergi într-un magazin Orange. Acolo după ce ai confirmat cu Pin-ul din aplicația de pe mobil poți obține bani Cash. Si eu m-am interesat de treaba asta, în ideea în care nu ar mai fi nevoie de încă o bucata de plastic în portofel dar, din păcate, mai trebuie sa așteptăm.

Vio73
#StarMember
Nu cred că poți face acest lucru, dar poți plăti cu telefonul.

Laura_cio
Senior
Multumesc, The Special List. Din informațiile de pe site-ul Orange așa se intelegea, ca poți face plățile și fără card.

Miha_Z
#StarMember
Laura, poti face plati fara card, dar Ascary intreba daca poate scoate bani de la ATM prin intermediul mobilului. Nu merge sa folosesti telefonul pentru a scoate bani de la ATM, se poate realiza aceasta tranzactie doar cu cardul fizic.

Ascary
Campion certificat
Prieteni, într-adevăr este un aspect despre care nu prea se știu multe lucruri, de aceea am și pus această întrebare. Practic se pot retrage bani logandu-te cu telefonul la un bancomat compatibil wireless. Un prieten folosește des aceasta modalitate el având cont la BT. Vroiam să știu dacă a folosit și cineva din colegii noștri aceasta modalitate de retragere numerar și care are Orange Money

TheSpecialist
Maestru
Bancomate compatibil wireless au introdus foarte puține bănci, de aici rezulta o limitare foarte mare a acestei opțiuni, numărul bancomatelor fiind oricum destul de redus. Noi cu acest card de la Orange avem avantajul ca nu suntem comisionati și putem retrage Cash de oriunde, multe bănci încă mai au comisioane la retragerea din ATM-urile concurente. Dar când dau peste primul bancomat "inteligent" o sa testez teoria amintita mai sus.

Ascary
Campion certificat
Mulțumesc The Special List. As fi încercat și eu însă în Tulcea nu sunt ATM-uri wireless

TheSpecialist
Maestru
Da, Ascary, dar tu ai Delta 🙂

Vio73
#StarMember
Ne dai exemple singulare, dar în majoritatea cazurilor, nu există conectare wireless între telefon și bancomat.

Ascary
Campion certificat
Vio,aici vorbim de ATM-urile cu însemnul wireless așa cum este cel de pe card daca ai așa ceva. Orange Money știu că nu ai. Întrebarea pusă de mine este una foarte discutată pe aria Orange Money de pe Softpedia. Am vrut să știu dacă sunt membri în Comunitate care dețin Orange Money și care poate au încercat și retrageri fara card la ATM-utile compatibile.

DanielaH
Moderator
@Ascary, dacă apreciezi că răspunsurile pe care le-ai primit te-au ajutat, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai usor informațiile dorite. Mulțumim!