Întrebare cu răspuns(uri)

V-ar plăcea ca Orange să aibă propriile canale de sport?

Mie mi-ar plăcea să aibă și producții proprii.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (1)

50%

1 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

50% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Ar fi tare și ca Orange sa investească în propriile canale de sport, ca să atragă o nișă de abonați cu profil sportiv și sa aibă exclusivitate pe competițiile sportive pe care le vor transmite.

Da,doar daca au acces la toate competitiile sportive sau macar alea la care participa si sportivii români sa le putem viziona.Acum e “lupta” mare intre televiziuni pt competitii si daca ai ghinion ca cea care castiga sa nu se afle in grila de programe singura solutie e sa urmaresti pe la prieteni,vecini,baruri. :(

Da,ar fi perfect un Orange Sport.Cum însă obiectivul principal al companiei este telefonia mobila,slabe șanse că acesta să investească și în televiziune. Orange doar preia unele canale și le retransmite.Oricum și grila a cam avut de suferit în ultima perioada,nu foarte deranjant dar suficient cat sa ne preocupe acest aspect. Să speram și în zile mai bune când Orange TV era fruntea și pe partea de programe cât și calitatea imaginii.

NU. Nu vad de ce ar investi bani intr-un post TV care nu i-ar aduce nici-un beneficiu. Programe sport avem, in schimb ar mai trebui suporteri. :))

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Grupul Orange detine canale proprii de televiziune. Accesati pagina Orange France si o sa vedeti ce spun!

@Miha Z Posturi tv proprii gen Telekom Sport si Digi Sport sunt televiziuni de platforma si nu au fost gandite pentru rating / venituri din publicitate, in schimb au fost gandite sa atraga - a se citi sa incheie - contracte noi de abonament tv. Doar ca Digi a fost mai inspirat si a investit si canale proprii de documentare si film.

Daca Orange Romania va investi in propriile posturi de TV dublate de continut de calitate, garantat va creste si numarul de contracte de televiziune sau pachete Love, pentru ca in momentul de fata, pe partea de sport nu prea ai ce vedea la Orange. Competitiile sportive majore sunt impartite frateste intre Telekom si Digi.

FaraUnID, poate eu nu resimt acest lucru si din cauza faptului ca nu prea sunt microbista si am RCS&RDS unde abunda cu posturi sportive. Recunosc in schimb ca in ultima luna m-am uitat la meciurile echipei nationale de fotbal a Romaniei, care merita multe felicitari si laude pentru performanta avuta.

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Probabil ca ar avea de castigat, dar, eu nu pot sa spun ca mi-ar placea, pentru ca nu prea ma uit la posturile sportive.. ma uit la filme si muzica, in general... foarte rar la sporturi, cam cand joaca Romania.. :)

Aici e mult de dezbătut, mai ales când vorbim de canale de sport și de preluarea drepturilor de difuzare a competițiilor sportive importante.
În primul rand ar trebui sa înceteze războiul dintre companiile care furnizează televiziunea prin cablu. Treaba asta cu exclusivitatea transmiterii diverselor competiții sportive mi se pare departe de a fi fair-play. De ce trebuie sa fiu condiționat de un anumit furnizor de canale TV ca să pot urmări un campionat de fotbal? Eu când am ales serviciile TV de la Orange am făcut-o în primul rand pt calitatea transmisiei și pt comoditatea de a avea totul pe o factura. Transmisiile sportive, și nu numai, ar trebui sa fie la liber, atât timp cât o companie plătește pt drepturi de difuzare, sa le poată difuza. Cum ar fi sa fie canalele HBO cu transmisie exclusiva? Plateste Orange mai mult pt ele, numai cu TV de la Orange le mai vezi. Cine ar fi primul perdant? Grupul HBO.
Apoi, în acest context foarte restrictiv și aparent competitiv, da, un canal Orange Sport ar fi aur. Dacă ar mai include și competițiile de peste ocean ( baschet, hochei, fotbal american, basebal), ar câștiga mulți abonați extra.

Nu este vorba de exclusivitate, doar ca pentru a retransmite o competitie sportiva trebuie sa detii si platforma necesara. Cat timp se vede si la X si la Y nu mai putem vorbi de exclusivitate.

Destul de greu sa intre SKY-urile in grila Orange, deoarece si acelea sunt televiziuni de platforma gandite pentru a atrage abonati noi pentru grupul respectiv.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!