Întrebare fară răspuns

Care este postul vostru tv preferat?

Eu aș alege Travel Channel HD în primul rând, pentru că sunt un mare pasionat de documentare.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Nu am un post anume preferat, însă printre cele favorite se numără cele de sport: programele Eurosport și Digi sport, cele de filme, grupul HBO și din când mă uit la Național Geografic Chanel, Wild, BBC Earth și History.

Greu de spus. Eu cand prind telecomanda apas pe 1 si incep sa butonez. Dupa ce mi-am facut o idee cu emisiunile si filmele de la acea ora selectez programul dorit. :)
Sunt zile in care aleg National Geographic sau Discovery si zile in care aleg AXN si ma uit la filme politiste, sau dau pe un post de muzica. Depinde mult si de starea in care ma aflu.

Nu am un post tv preferat. Tine mai mult de starea de spirit de moment: Uneori sport, uneori documentare, uneori filme.

Revad mereu cu acceasi placere seriale precum: Prietenii tai, Familia Bundy, MASH, Doi barbati si jumatate, Seifeld indiferent de postul tv care le difuzeaza.

Un singur post nu, dar, posturile cu filme si seriale, daaa.. AXN-uri, Diva, Comedy Central.. daca nu e in program niciun film care-mi place, hai cu muzica.. daca nu si nu, exista ceva sanse sa gasesc si eu vreun documentar..

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!