anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Comparație între Samsung A8 și A50

Razvan
#StarMember
Dacă ați fi pus în situația de alege intre cele 2 telefoane, care device l-ați cumpăra și de ce? Mulțumesc anticipat!
1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember
Eu aș lua A 50 pentru că este mai nou, are spațiu de stocare mai generos, are camere destul de ok, etc. Și A 8 este un telefon destul de bun.

Vizualizare soluţie în postul original

18 Răspunsuri 18

Vio73
#StarMember
Eu aș lua A 50 pentru că este mai nou, are spațiu de stocare mai generos, are camere destul de ok, etc. Și A 8 este un telefon destul de bun.

Romeo_
Senior certificat
Eu as alege A50 pentru ca are procesor mai puternic,suporta card mai mare si are sistem de operare android mai nou,diferenta de 500 lei intre ele(vezi poze) nu ma facut sa aleg A8.Parca este aceeasi Marie cu palarie mai mica ;)))

Laura_cio
Senior
Eu as alege A 50 pentru ca are un display mare, autonomia bateriei este buna, are dual sim, seamănă cu S8.

Romeo_
Senior certificat
Laura, si A8 e dual sim...ai dreptate,display-ul este putin mai mare

Vio73
#StarMember
E mai nou și are capacitate de stocare mare, ecran mai mare, bateria mai mare, etc.

Ascary
Campion certificat
Laura.cio seamănă da' nu rasare :))

Vio73
#StarMember
Hai că astea de anul ăsta sunt destul de reușite.

Ascary
Campion certificat
Da,dar tu vrei Huawei 🙂

Vio73
#StarMember
Vreau, dar îmi iau tot Samsung.

Miha_Z
#StarMember
De-ar fi sa aleg cu siguranta as alege modelul mai nou, care ar trebui sa fie si mai performant. Deci as alege Samsung A50 fiindca are procesorul si display-ul mai mare si rezolutia camerelor net superioara.

Jay
Campion certificat
Momentan, A50.. mai mult spatiu de stocare, camera mai buna, o idee mai mare deci mai ok daca vrei sa vizionezi ceva.. si, hm, pretul!.. Pana anul viitor mai e, deci mai vedem.. Imi place si A8 pentru ca e rezistent la aer si praf, e curbat si, poate pentru senzorul de scanare retina, dar, e cam mare diferenta de pret..

ThEmAn1783
Începător
Salut Răzvan! Referitor la întrebarea ta despre alegerea dintre Samsung A50 și Samsung A8. Eu ți-aș recomanda Samsung A50 deoarece spațiul de stocare al acestui telefon este de 128gb, pe când spațiul de stocare a lui A8 este de 64gb, ambele având 4gb ram, dar aici depinde de preferințele tale și în modul în care vei folosi acest telefon, al doilea avantaj al lui A50 este prețul (conform eMAG prețul lui A50 este de 1.318lei, iar a lui A8 este de 1.679lei la momentul actual). Apoi putem vorbi despre camere, A50-ul dispune de 3 camere (25+8+5) deci vei putea obține poze la o calitate ridicată (testat). Și cred ca cel mai important lucru care ne interesează pe toți cumpărătorii unui smartphone este BATERIA, A50-ul are la bord o baterie de 4000mAh pe când A8 de 3000mAh. Sper ca părerea mea sa iti fie de folos. Mult noroc!

Neaplicabil
foarte interesant topic si raspunsuri,uite asa afli mai mult din din experienta altora!

GadgetGuy1020
Junior
Salutări! Cat mai succint: A8 2018 = premium build quality (sticla fata/spate, frame AL). Certificare IP68. A50 = basic buid quality (rama si spate plastic). Fara certificare IP. Performanță: A50 > A8, din mai toate p.d.v. A8 are cpu old gen, pe 14 nm iar A50 pe 10 nm. Memoria interna la A50 este net superioara, fiind de tip UFS 2.1, nu eMMC ca la A8 (viteze Citire/Scriere foarte bune). Camera: A50 > A8. Flexibilitate. In plus fata de A8 avem camera wide) funny câteodată) si camera DoF, cu care putem realiza portrete bune. Si rezoluție mai mare la camera principala (25 mpx A50 vs 16 A8). Baterie: 4000 mah la A50 plus CPU pe 10 nm = WIN. 3000 mah la A8 plus CPU 14 nm = Meh.. Software: A50 vine deja cu Android Pie 9.x si ONE UI deci ar prinde cam 2 update-uri majore cu ușurință. In concluzie, A50 merită mai mult, daca nu deranjează calitatea construcției, din plastic.