anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

OnePlus 7 și OnePlus 7 Pro

Anonim
Neaplicabil
Sunt curios ce părere aveți de noile OnePlus 7 și OnePlus 7 Pro.
Sunt o alternativă față de Samsung și Huawei?
De ce?
17 Răspunsuri 17

Romeo_
Senior certificat
Daca pretul e mai bun / Si dotarile la fel / Atunci merita sa-ncerci / Raman bani in portofel 😉

Anonim
Neaplicabil
Nu sunt ieftine deloc! 😉

Jay
Campion certificat
Facand o comparatie cu ce am folosit eu pana acum de la Samsung.. respectiv A3 sau J6, par sa stea mai bine, la spatiu stocare, ram, durata baterie, insa cad eroic din cauza pretului :)..

Anca07
#StarMember
Sunt o alternativa de ceva vreme:) sunt telefoane foarte fiabile si fac concurenta foarte buna celor de la samsung si huawei. Personal, anul acesta vreau sa imi schimb telefonul si chiar ma uitam la one plus 7 pro. Singurul inconvenient pentru mine e faptul ca e putin cam mare, in rest e un telefon foarte performant.

Laura_cio
Senior
Bateria de 4000 mAh se descarca rapid datorită utilizării tuturor funcțiilor de care dispune, și ii afectează in timp și calitatea. Totuși, salvează situația încărcarea rapida, aproximativ o ora are o încărcare completa. Sunt telefoane mai rapide și mai fluide. Ecranul conferă claritate si culori luminoase. Prețul lor începe de la 500€ la 1000€.

Vio73
#StarMember
Telefoane super capabile, cu spațiu de stocare super generos (128/256 GB), baterii de peste 4000 Mah,( chiar 5600),6 sau 8 GB ram, cat 16/18, camere de 48 Megapixeli, apariție mai 2019, etc. Am studiat site-urile dedicate și au specificații de nota 10, dar și prețuri pe măsură. 1. One 7 plus: https://www.gsmarena.com/oneplus_7-9623.php 2. One 7 plus pro: https://www.gsmarena.com/oneplus_7_pro-9689.php Prețurile sunt în jur de 2700- 4000 lei la emag.

Jay
Campion certificat
N-arata rau si mie mi-a atras atentia bateria, insa, la ce preturi au... mai bine astept fidelizarea cu un Samsung S8 Sau S9 🙂

Vio73
#StarMember
Bateriii generoase în jur de 4000 Mah, chiar 5600 am văzut la One plus7 pro, camere de 48 Megapixeli chiar, spațiu de stocare ultrageneros de 128 /256 GB, 6, 8 sau chiar 12 gb ram, dual sim, cat 16 și chiar 18. Ce să zic? E ceva destul de ok, mai ales că prețurile variază de pe la 2000 și ceva de lei la One 7 plus (pe Emag) și ajung la peste 4000 lei la One 7 plus pro. Se pare că unele modele suportă și 5g. Destul de reușite modele, dar înțeleg că ar fi SAR-ul cam mare. Detalii despre One 7 plus: https://www.gadget.ro/oneplus-7-detalii-oficiale-imagini-si-pret/ Detalii despre One 7 plus pro : https://www.gadget.ro/oneplus-7-pro-specificatii-complete-si-preturile-practicate-in-europa/

eda2k
Cunoscător
Salut! Oneplus sunt smartphones competitive, fiabile, au o construcție calitativă, dar ... SAR-ul este foarte mare. Pentru Oneplus 7/ 7 pro, SAR-ul este de 1.166/ 1.199 head și 1.382/1.394 body - prea mari, d.p.m.d.v.

Miha_Z
#StarMember
V-am tot auzit vorbind de SAR si am cautat sa vad la ce se refera. Niciodata n-am urmarit acest aspect la un mobil, ma uitam la performanta si aspect. Dar din pacate nu acordam atentie celui mai important lucru si anume sanatatea noastra. Daca tot suntem inconjurati de tehnologie putem sa alegem echipamente si mobile mai putin daunatoarea sanatatii. Multumim eda2k pentru informatii si sfaturi.

Vio73
#StarMember
Totuși e o problemă cu ele, dacă au SAR mare. E chiar mare problema.

Razvan
#StarMember
Cam ce este la SAR peste 1,0 Wt/kg devine ușor periculos în utilizare intensa. https://www.yoda.ro/smartphones/top-10-telefoane-care-emit-cea-mai-mare-doza-de-radiatii-afla-cat-de-periculos-este-al-tau.html Fiindcă aceste telefoane, nu dispun de setări de Volte/Vo-wifi disponibile la ORO și Digi, nu le iau în calcul, bineînțeles pe lângă SAR mare.

Ascary
Campion certificat
Prețul telefoanelor in loc să scadă ele cresc progresiv în fiecare an cu câteva zeci de euro. Ori nu-i normal că un gadget de câțiva inchi sa coste cat un televizor de 65 de inchi sau cat un calculator performant. Că costa mai mult decât un frigider cu doua uși nu mai zic.

Vio73
#StarMember
Cam aiurea dacă au probleme la SAR.