Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Există zone cu semnal wi-fi gratuit de la Orange?

Exemple de hot-spoturi wifi Orange.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (3)

Da (1)

25%

1 membri au votat cu DA

3 membri au votat cu NU

25% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

In toate Orange Shopurile Orange,evenimente Orange,etc

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Sunt orase in care ai WiFi gratuit in mijloacele de transport in comun aflate in subordinea primariei / consiliului local gratie unor parteneriate pulblice - private.

Da,exista...nu-s confuz / Am net in autobuz / De Orange ii oferit / Prin wifi si-i gratuit / Si-ar mai fi unele zone / Sa va spun n-as sti exact / Pentru ca n-am fost acolo / Si nu am avut impact / Am verificat acum / Si-am facut descoperirea / Ca, pe cont daca-ai intra / Poti sa vezi acoperirea

Romeo.
Romeo.

Romeo.

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Romeo.

Am văzut că există în mai multe orașe. Parcă și-n Sibiu, Cluj, Oradea, pe lângă cel din Iași. Mă refer cel oferit de Orange, evident.

Exista foarte multe locații Orange Wi-Fi Zone gratuit in România: magazine Orange, hoteluri, restaurante, baruri, malluri, supermarketuri, unele stațiuni montane sau pe litoral, Arena Naționala, centrul orașelor București și Sibiu.
https://www.orange.ro/wi-fi-zone/

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!