Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Orange pod?

Stie cineva ce este Orange pod? Am auzit undeva denumirea, dar, nu mai stiu unde si eram curioasă ce este..

Răspunsuri

Poate a fost ceva la vreo reclamă sau ceva legat de ipod. Oricum, despre Orange pod, nu am auzit. Sau poate te referi la taxa de trecere peste podurile peste Dunăre, spre mare. Dacă se referă la taxa de pod de la Cernavodă, da, se poate plăti prin sms la 7577. Dacă ai autoturism, introduci numărul tău auto și apoi se apasă cifra 1. Apoi se va primi un sms unde vei avea toate datele despre automobilul tău, la care se răspunde cu ,,Da" (un alt sms), pentru a finaliza treaba.
Mai multe detalii poți afla de aici:
https://www.orange.ro/servicii/sms-pod-fetesti/
Succes!

Plata prin SMS a tarifului de trecere peste podul de la Fetești
Ajungi mai repede la destinație cu serviciul de plată prin SMS a tarifului de trecere peste podul de la Fetești - Cernavodă. Plătești rapid, cu un SMS către 7577, direct de pe numărul tău Orange.

Cum trebuie să procedez?
Poți plăti tariful de trecere în 3 pași:

Trimite un SMS la numărul 7577 cu numărul de înmatriculare al autoturismului tău și cifra corespunzătoare tipului de vehicul. De exemplu, dacă ai un autoturism, SMS-ul trimis ar putea fi de forma B54AJV 1. Apoi vei primi automat un SMS cu toate detaliile solicitării: numărul de înmatriculare, tipul vehiculului și tariful pentru traversarea podului.
Trimite un SMS cu textul DA la același număr, pentru a finaliza operațiunea
Primești un mesaj de confirmare a achiziției. Acesta va conține seria plății tarifului de trecere, categoria corespunzătoare tipului de vehicul, numărul de înmatriculare pentru care a fost realizată plata și data la care perioada de valabilitate expiră.

https://www.orange.ro/servicii/sms-pod-fetesti/

Subiectul a mai fost dezbătut.
https://comunitate.orange.ro/questions/2015895-taxa-rovinieta

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Este un serviciu de plată prin SMS a tarifului de trecere peste podul de la Fetești - Cernavodă. Plătești rapid, cu un SMS către 7577, direct de pe numărul tău Orange.

Sa afle al meu norod / Este taxa peste pod / Ma gandesc si bag de samã / C-o fi podul de la vamã ;)

Romeo.
Romeo.

Romeo.

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Romeo.

Multumesc, dar, nu cred ca e asta si ar fi fost culmea să nu stiu ca exista un subiect despre rovinieta, cand chiar eu am pus intrebarea :)).. Este ceva legat de inventiile inteligente pe care le încurajează Orange și pentru care, cred ca se fac niste concursuri... in acest context am auzit sintagma OrangePod..

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!