anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange pod?

Jay
Campion certificat
Stie cineva ce este Orange pod? Am auzit undeva denumirea, dar, nu mai stiu unde si eram curioasă ce este..
11 Răspunsuri 11

TheSpecialist
Maestru
Poate nu are legătură cu Orange-ul nostru. Sau o fi ceva legat de taxa de pod de la Cernavodă 🙂

Vio73
#StarMember
Poate a fost ceva la vreo reclamă sau ceva legat de ipod. Oricum, despre Orange pod, nu am auzit. Sau poate te referi la taxa de trecere peste podurile peste Dunăre, spre mare. Dacă se referă la taxa de pod de la Cernavodă, da, se poate plăti prin sms la 7577. Dacă ai autoturism, introduci numărul tău auto și apoi se apasă cifra 1. Apoi se va primi un sms unde vei avea toate datele despre automobilul tău, la care se răspunde cu ,,Da" (un alt sms), pentru a finaliza treaba. Mai multe detalii poți afla de aici: https://www.orange.ro/servicii/sms-pod-fetesti/ Succes!

Razvan
#StarMember
Plata prin SMS a tarifului de trecere peste podul de la Fetești Ajungi mai repede la destinație cu serviciul de plată prin SMS a tarifului de trecere peste podul de la Fetești - Cernavodă. Plătești rapid, cu un SMS către 7577, direct de pe numărul tău Orange. Cum trebuie să procedez? Poți plăti tariful de trecere în 3 pași: Trimite un SMS la numărul 7577 cu numărul de înmatriculare al autoturismului tău și cifra corespunzătoare tipului de vehicul. De exemplu, dacă ai un autoturism, SMS-ul trimis ar putea fi de forma B54AJV 1. Apoi vei primi automat un SMS cu toate detaliile solicitării: numărul de înmatriculare, tipul vehiculului și tariful pentru traversarea podului. Trimite un SMS cu textul DA la același număr, pentru a finaliza operațiunea Primești un mesaj de confirmare a achiziției. Acesta va conține seria plății tarifului de trecere, categoria corespunzătoare tipului de vehicul, numărul de înmatriculare pentru care a fost realizată plata și data la care perioada de valabilitate expiră. https://www.orange.ro/servicii/sms-pod-fetesti/ Subiectul a mai fost dezbătut. https://comunitate.orange.ro/questions/2015895-taxa-rovinieta

Laura_cio
Senior
Este un serviciu de plată prin SMS a tarifului de trecere peste podul de la Fetești - Cernavodă. Plătești rapid, cu un SMS către 7577, direct de pe numărul tău Orange.

Romeo_
Senior certificat
Sa afle al meu norod / Este taxa peste pod / Ma gandesc si bag de samã / C-o fi podul de la vamã 😉

Jay
Campion certificat
Multumesc, dar, nu cred ca e asta si ar fi fost culmea să nu stiu ca exista un subiect despre rovinieta, cand chiar eu am pus intrebarea :)).. Este ceva legat de inventiile inteligente pe care le încurajează Orange și pentru care, cred ca se fac niste concursuri... in acest context am auzit sintagma OrangePod..

Razvan
#StarMember
https://www.google.com/search?q=Orange+pod&oq=Orange+pod&ie=UTF-8

Jay
Campion certificat
Am gasit... Se pare ca este un dispozitiv wireless care raspunde la comenzi vocale.. un proiect Smart Design Challenge.. mi se pare foarte interesant ce am gasit aici.. https://www.orange.ro/techabreak/smart-design-challenge/proiecte/61

Ascary
Campion certificat
Ha ha ha,taxa de pod. Jay nu mai pune întrebări de astea încuietoare....sau pune,ne mai distram și noi. :))

Jay
Campion certificat
Sorry.. sau nu?! Hmm... Glumesc!.. Nu m-am asteptat sa fie incuietoare.. 😞

Vio73
#StarMember
Ne-ai cam încuiat pe toți la faza asta. Pe pod, sub pod sau chiar în pod! Și ai aruncat cheia.