Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Pentru ce beneficii te-ai muta la alt operator?

Indiferent de vechimea pe care o ai, pentru ce beneficii ai alege sa pleci de la Orange?...

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Eu ma simt ok aici...deci nu m-as muta in alta retea Am ceea ce-mi foloseste / Netu-mi este suficient / Mai primesc cate un bonus / Care nu e permanent / Minute nelimitate,sms-uri cat cuprinde / Chiar de folosesc putine / Nimic nu ma mai surprinde / Imi place portocaliu / Si semnalul este bun / Nu plec eu in alta parte / Ca doar nu-s asa nebun / Mai ales ca sa deschis / Aceasta Comunitate / Unde ma simt mai util / Fiindc-ajut pe cat se poate / Si o fac de pe mobil. ;)

Nu am unde,nu sufăr culoarea roșie și toate derivatele acesteia :).Plus de asta in Delta Dunării,Vodafone,Telekom sau Digi nu au acoperire,așa că pot să-mi de-a și luna de pe cer că tot n-aș avea semnal.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Eu m-aș muta pentru o acoperire mult mai bună, suport de specialitate mult mai bun, prețuri mai bune, etc. Cum așa ceva nu există, nu mă mut. Sigur, vorbim ipotetic, că așa, normal că nici nu am luat în calcul vreodată un astfel de aspect. Mulți dintre cei de pe aici suntem fani și nu cred că am pleca pentru 5 lei în plus sau minus la alții, dacă nu am făcut-o până acum.

Buna intrebare pentru fani Orange , de m-ar ruga cu abonament gratis cu toate nelimitate tot nu as pleca de la Orange , tocmai din cauza vechimii care este un factor important , obisnuinta este a doua natura

Ca sa fim realisti: Singura alternativa viabila la Orange ramane Vodafone doar ca Vodafone este deficitar pe anumite segmente de produse si servicii.

In momentul de fata utilizez IPTV-ul de la Telekom din simplul fapt ca sunt fortat de imprejurari si nu am alte variante in materie de televiziune digitala la adresa de domiciliu.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

M-aș muta la alta companie care oferă acoperire 4G+ extinsa, în mod real, preț scăzut la abonament, internet nelimitat și servicii Volte-vo-wifi funcționale. După Orange, vine tare din urma Telekom, după ce vor lansa și apelul Volte, or sa migreze mai mulți către ei.
Deocamdată doar Orange oferă acoperire extinsa 4G și servicii Volte, vo-wifi, asa ca voi rămâne în continuare la portocala.

Pentru ce beneficii as renunta la orange? Momentan nu stiu pentru ce beneficii as pleca dar stiu pentru ce NU as pleca:) faptul ca sunt pe prepay si nu sunt constransa de niciun plan lunar, serviciul clienti este intotdeauna prompt, ofertele prepay sunt foarte avantajoase, acoperirea este foarte buna comparativ cu alti operatori, pentru orange film si etc. Datorita acestor considerente nu ma gandesc sa ma transfer la alt operator si de asta nu m-am gandit vreodata la acest lucru. Daca intr-un viitor indepartat, orange nu imi va mai oferi ceea ce am eu nevoie dpdv al unui operator de telecomunicatii, ma voi gandi si la acest aspect.

Eu de fel sunt o persoana statornica si fidela. Am intalnit ambele "iubiri" in urma cu 18 ani si de atunci suntem de nedespartit. Si dupa cum ati dedus ma refer la sot si la Orange. Nu m-a tentat atatia ani alte retele si ofertele lor promotionale si nici n-or s-o faca de acum inainte. Am resurse mai multe decat mi-ar trebui si ca minute si ca internet, iar majoritatea cunostintelor sunt in aceasta retea. In plus oriunde m-as duce nu am probleme cu semnalul cum se intampla in restul retelelor. Si pana la urma asta conteaza la o firma de telefonie semnalul bun si sa poti apela de oriunde ai fi, nu multe resurse dar inutilizabile.
Asa ca Orange nu-ti fa griji ca nu vei scapa curand de mine. :))

Dacă am stat de la început cu dialog, actual orange, nu am motive să mă mut, mă simt ca în familie, stiu ce vreau, stiu ce am nevoie .......pentru un gb de net în plus? Nu , mersi.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
261 / 750
puncte
Custom field 2

Și eu stau în rețea pentru că am învățat ce este bine și mai puțin bine, ce pot face și ce nu, știu că am acoperire și calitate, etc.

As pleca pentru un semnal mai bun mai ales pentru zona in care locuiesc parintii de putin timp, un sat de pe langa Valea Calugareasca, Prahova. Momentan Orange are cea mai buna acoperire acolo la telefon dar momentan a fost imposibil sa instalam si internet. Promisiuni au fost multe dar fiind o zona izolata probabil nu este rentabil pentru niciun operator economic.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!