anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce pot face cu 24 euro cenți primiți bonus la încărcare?

Amalia
Începător
Am 24 euro cenți ca Bonus la încărcare, ii pot folosi si pentru achiziționarea altora produse decât telefoane?
6 Răspunsuri 6

TheSpecialist
Maestru
24 euro cenți? Adică 0,24 euro? Sau 24 euro?

Laura_cio
Senior
Poți sa ii folosești la achiziționarea de produse din Magazinul online, dar sunt prea putini cei 0,24 €. Dacă ai 24€, e altceva.

Vio73
#StarMember
Mai pui ceva și poți să-i folosești. Așa, ce poți să-ți cumperi de 24 eurocenți? Dacă te referi la programul Orange Phone Credit, trebuie să ai răbdare și să mai strângi, dar nu cred că merge pentru altceva decât telefoane. Este un program special conceput pentru achiziția de telefoane. Așa că mergi înainte cu strângerea de eurocenți și vei reuși cu siguranță. Succes!

Jay
Campion certificat
Dupa cum ai formulat par sa fie mai degraba 0.24€.. A mai fost intrebarea in comunitate, ai mai jos link-uri unde poti gasi mai multe pareri si informatii.. Daca te mai intereseaza si alte informatii poti incerca sa cauti folosind bara de cautare/search si daca nu gasesti ce te intereseaza mai adaugi o intrebare :).. succes! Link-uri: https://comunitate.orange.ro/questions/2006148-program-phone-credit https://comunitate.orange.ro/questions/1993670-programul-fidelizare-phone-credit-dedicat-clientilor-prepay https://comunitate.orange.ro/questions/1997833-utilizatorii-cartele-pre-pay-exista-posibilitatea-cumpara-telefoane-preturi-speciale https://comunitate.orange.ro/questions/1975676-program-loialitate-cartelele-prepay https://comunitate.orange.ro/questions/1986597-punctele-thank-you-cartela https://comunitate.orange.ro/questions/2005826-creditul-bonus-acumulat-oferta-6-euro Orange: https://www.orange.ro/prepay/prepay-bonus/index.html

Romeo_
Senior certificat
Amalia,trebuie sa mai aduni pentru a cumpara accesorii sau alte produse pt ca e cam putin

Miha_Z
#StarMember
Buna, Amalia, presupun ca tu daca mai ai 0.24 euro centi inseamna ca in prealabil ai folosit creditul obtinut din programul Orange Phone Credit pentru achizitie de mobil. In cazul tau trebuie sa strangi iar bonus phone credit, care sa se adauge bousului tau actual de 0.24 si pe care il vei putea folosi tot la achizitie de mobil.