Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Ce pot face cu 24 euro cenți primiți bonus la încărcare?

Am 24 euro cenți ca Bonus la încărcare, ii pot folosi si pentru achiziționarea altora produse decât telefoane?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Poți sa ii folosești la achiziționarea de produse din Magazinul online, dar sunt prea putini cei 0,24 €. Dacă ai 24€, e altceva.

Mai pui ceva și poți să-i folosești. Așa, ce poți să-ți cumperi de 24 eurocenți? Dacă te referi la programul Orange Phone Credit, trebuie să ai răbdare și să mai strângi, dar nu cred că merge pentru altceva decât telefoane. Este un program special conceput pentru achiziția de telefoane. Așa că mergi înainte cu strângerea de eurocenți și vei reuși cu siguranță. Succes!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73
Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Amalia,trebuie sa mai aduni pentru a cumpara accesorii sau alte produse pt ca e cam putin

Romeo.
Romeo.

Romeo.

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Romeo.

Buna, Amalia, presupun ca tu daca mai ai 0.24 euro centi inseamna ca in prealabil ai folosit creditul obtinut din programul Orange Phone Credit pentru achizitie de mobil.
In cazul tau trebuie sa strangi iar bonus phone credit, care sa se adauge bousului tau actual de 0.24 si pe care il vei putea folosi tot la achizitie de mobil.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!