Întrebare cu răspuns(uri)

Orange e cea mai buna retea din Romania?

Spunem deseori ca Orange e cea mai buna retea din Romania. S-au facut studii si s-a demonstrat acest lucru?

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Se pare ca s-au facut niste studii.

Eu sunt doar la Orange acum, pot doar sa confirm pentru cand am avut vodafone sau digi.

 

Systemics PAB a facut un studiu in 22 cele mai polupate orase, in perioada iunie-iulie 2018, care a plasat Orange pe locul 1. Dupa procente cred ca ne dam seama care sunt si urmatorii clasati.

Sursa: https://www.orange.ro/newsroom/comunicat/diverse-6/orange-este-cea-mai-buna-re%C5%A3ea-din-romania-conform-systemics-pab-1067

 

Un studiu asemanator s-a facut si in perioada dec.2017-ian2018 si acesta, de asemenea, a stabilit ca Orange sta cel mai bine.

Sursa: https://www.orange.ro/newsroom/comunicat/diverse-6/aceea%C5%9Fi-re%C5%A3ea-performanta-o-noua-certificare-orange-cea-mai-buna-re%C5%A3ea-de-voce-si-date-mobile-potrivit-systemics-pab-1036

 

Conform unui studiu mai recent, martie 2019, in aceleasi 22 cele mai populate orase din Romania, acelasi Systemics PAB stabileste, insa confirmat si de LCC International, ca Orange este cea mai buna retea.

Sursa: https://www.idevice.ro/2019/03/20/orange-buna-retea-mobila-romania/

 

A prins locul 1 si la viteza conform Ookla - Speedtest in mai multi ani, inclusiv 2020:

Sursa: https://www.orange.ro/noutati/certificare/

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (12)

Da (26)

68%

26 membri au votat cu DA

12 membri au votat cu NU

68% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

Pai da, orice chestie se mai si strica, important e sa se repare repede, vorba aia nu e relevant la nivel de utilizator terminologia tehnica exacta ca oricum nu intelege, ce nu a mers si unde... insa ideal e sa fie downtime cat mai mic. Cand depinzi de o centrala / sistem de centralizare a datelor exista intotdeauna riscul sa fii in pom cand ceva pica in sistem, se mai intampla si la case mai mari, catreodata si o zi de pana.
Pe de alta parte legat de incidentul de ieri, eu abia l-am bagat in seama ca m-a avertizat dupa-amiaza telefonul ca nu mai era in serviciu, dar in max 5 min a revenit totul la normal.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
643 / 750
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!