Întrebare cu răspuns(uri)

Orange e cea mai buna retea din Romania?

Spunem deseori ca Orange e cea mai buna retea din Romania. S-au facut studii si s-a demonstrat acest lucru?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Se pare ca s-au facut niste studii.. eu sunt doar la Orange acum, pot doar sa confirm pentru cand am avut vodafone sau digi...
Systemics PAB a facut un studiu in 22 cele mai polupate orase, in perioada iunie-iulie 2018, care a plasat Orange pe locul 1.. dupa procente cred ca ne dam seama care sunt si urmatorii clasati.. Sursa: https://www.orange.ro/newsroom/comunicat/diverse-6/orange...

Un studiu asemanator s-a facut si in perioada dec.2017-ian2018 si acesta, de asemenea, a stabilit ca Orange sta cel mai bine.. Sursa: https://www.orange.ro/newsroom/comunicat/diverse-6/aceea%...

Se pare ca a prins locul 1 si la viteza conform Ookla - Speedtest.. Sursa: link https://www.gadget.ro/orange-vs-vodafone-sau-care-este-ce...

Conform unui studiu mai recent, martie 2019, in aceleasi 22 cele mai populate orase din Romania, acelasi Systemics PAB stabileste, insa confirmat si de LCC International, ca Orange este cea mai buna retea.. Sursa: https://www.idevice.ro/2019/03/20/orange-buna-retea-mobil...

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată și doar dacă ești autentificat)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Notiunea de cea mai buna este un termen relativ si poate varia de la caz la caz. Ceea ce pe tine te multumeste pentru altcineva poate fi un impediment.

Este adevarat faptul in decursul anilor compania a primit mai multe certificari atat din partea ANCOM cat din partea unor auditori externi, certificari prin care au fost recunoscute calitatea retelei si vitezele de acces la internet.

Sursa - https://www.orange.ro/noutati/certificare/

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Am inteles ca Orange sta cel mai bine la viteza de internet, iar eu, care am atat Orange, cat si Vodafone si Digi, pot sa confirm ca, in majoritatea cazurilor si zonelor pe unde am fost, Orange sta cel mai bine la semnal si viteza de internet.

Orange# 1:)

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Da, a primit certificări privind acest aspect, nu doar ca suntem noi multumiți, clienții.
https://www.orange.ro/newsroom/comunicat/diverse-6/orange...

Laura.cio
Laura.cio

Laura.cio

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Laura.cio

Tind sa cred ca in primul rand, Orange e cea mai populara retea, vorbesc din proprie experienta, din viata mea .
Toti cunoscutii mei sunt pe Orange, iar prietenii care vin din strainate, cum ajung pe taram romanesc, isi cumpara o cartela in reteaua asta .
In ceea ce priveste Digi si Vodafone, am cativa apropiati si aici, Digi ar fi raport de 2:10, iar Vodafone 1:10 .
Concluziee : Orange conducee si e cu kilometrii inaintea celorlalte doua .

iuiu
iuiu

iuiu

User level
Nivel
2
1374 / 2000
puncte
Custom field 2
iuiu

După cum știi, este cu siguranță. Și nu mă refer aici la certificările obținute de fiecare operator în parte, că din alea au cam toți, ci la faptul că Orange oferă acoperire destul de extinsă pe toate tehnologiile (2g/3g/4g/4g+), are apel 4g, apel wi-fi, HD voice, HD voice +, esim, etc. E singura rețea de la noi care folosește pentru voce și date 3 rețele (2g/3g/4g). Apoi, toate noile tehnologii au apărut și s-au extins la nivel general aici. De asemenea, are și cei mai mulți clienți, iar ăsta nu este un lucru de neglijat, ci care ne duce cu gândul că e ceva legat de acest aspect (deloc întâmplător). În ultimul timp a obținut cele mai bune viteze la internet, conform ANCOM și Oakla. Sigur, dacă dorim să vedem ,,aceste detalii''!
De asemenea, pentru doritori, de câțiva ani oferă servicii integrate, inclusiv de tip smart home!

Pe scurt inclin sa cred ca da. Stabilitatea, tehnologia cat si ofertele competitive si concurenta fac din fiecare operator sa incerce sa fie cat mai bun iar Orange reuseste acest lucru.

andreic
andreic

andreic

User level
Nivel
1
534 / 750
puncte
Custom field 2
andreic

Au primit certificari / Diplome,acreditari / Sa ateste fara gluma / Ca Orange e cea mai buna / Cu viteza de pe net / Poti sa navighezi concret / Si aici dar si-n afarã / De-aia este popularã / A adus...nu prea se stie / O buna tehnologie / Si,ca sa nu uit ceva / Cred ca as mai preciza / Ca ei sunt asa numiti / De clientii multumiti ;)

Romeo
Romeo

Romeo

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Romeo

Am umblat foarte mult în ultima vreme prin Ardeal, Banat și Crișana, iar semnalul telefonului a fost mai tot timpul 4g, cu mici excepții 3g. De multe ori ( pe unde am testat), vitezele sunt decente. Toate acestea sunt un motiv în plus să consider Orange cea mai bună rețea.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!