Întrebare fară răspuns

Cum dezactivez casuta vocala?

Cum dezactivez casuta vocala?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

O varianta ar fi aceasta.. My Orange - mai multe - servicii - mesagerie vocala - dezactiveaza..
Sau apel la *100# - ramura 5 roaming - ramura 4 mesagerie - ramura 1 dezactivare..

Poți sa apelezi numărul 555 și sa urmezi pașii, sa urmezi pasii apelând *100# sau accesând contul My Orange, secțiunea “Servicii”.

Pentu mine nici macar.. pentru că se poate da un mesaj pe una dintre variantele existente la acest moment și cand vine semnalul iti dai seama imediat.. ca primesti feedback :D

Merge din cont, de la *100#, de la 200, etc. Dacă nu reușești, poți suna la 300, poți să-l contactezi pe chat Djingo sau te poți deplasa în Shop sau la parteneri. Succes!

Ai dreptate, cocolosh, nici mie nu-mi place mesageria vocala, mai ales cand intra nu din cauza lipsei de semnal ci fiindca cealalta persoana nu vrea sa raspunda. :(

Nici eu nu folsoesc casuta vocala, e prima chestie pe care o dezactivez :)

andreic
andreic

andreic

User level
Nivel
1
502 / 750
puncte
Custom field 2
andreic

@Romy, dacă apreciezi că răspunsurile pe care le-ai primit te-au ajutat, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai usor informațiile dorite.
Mulțumim!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!