Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

De ce cei cu abonament nu au atatea beneficii ca cei care au PrePay?

Mereu sunt diferite oferte celor de Prepay pe cand celor de pe abonament nu li se aloca asemenea oferte , ma refer aici la net in special ca minute avem toti acum..

Răspunsuri

Si noi am comentat mereu asta, dar, cred ca intre timp s-au mai schimbat lucrurile... Se da net bonus pentru vechime, 512mb pentru fiecare an petrecut in retea.. poti aduna punctele thank you timp de 2 ani si in magazinul online au valoare mai mare la achizitia de telefoane cu prelungire pe 2 ani.. la prelungirea contractului poti obtine un telefon la un pret bun, pe cand la cartela nu este asa.. Plus ca si tu daca ajuti un prieten cu o reincarcare de minim 6€ primesti bonus 30gb de net.. Deci, poti obtine si tu mai mult net.. iar, daca nu ai nevoie de telefon, poti alege un abonament fara telefon, au mai mult net aceste abonamente...
https://www.orange.ro/abonamente/orange-me/index.html

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Bun venit în Comunitate, Alexandrus !

Pentru că acest subiect a mai fost dezbătut in Comunitate aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2002000-abonament-prepay, o sa închidem acest topic, dar poți continua discuțiile despre abonament versus prepay acolo. Multumim!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!