Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Doresc încă un abonament și beneficii cu reducere la telefon

Sunt client vechi de peste 10 ani ,doresc un nou abonament cu tot cu smartphone dar beneficii zero barat.

Răspunsuri

Daca ai peste 10 ani asta inseamna ca ai cel putin 5 gb/luna bonus de vechime..
Mergi la un Orange Shop.. acolo poti pune mai multe intrebari si testa diverse dispozitive.. apoi poti sa-ti faci abonamentul online si cumpara telefonul care ti-a placut, pentru ca online punctele thank you pe care le-ai adunat valoreaza mai mult..
Nu ai scris complet si nu se intelege exact ce vrei.. pentru mine fraza "doresc abonament cu smartphone si beneficii zero barat" are sensul ca nu vrei beneficii..

Ai in link noile abonamente..
https://www.orange.ro/abonamente/orange-me/index.html

Mie mi se par foarte ok abonamentele fara telefon, cu mult net si poti lua un telefon in rate.. https://www.orange.ro/abonamente/orange-me/index.html

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Suna la Serviciul Clienti si roaga-i sa trimita solicitarea ta catre departamentul ofertare. Acolo ai posibilitatea sa negociezi un abonament la un alt nivel decat in Orange Shop.

Eu am primit zilele trecute un SMS prin care eram ofertat cu trecerea unui numar de prepay pe abonamentul Orange Me 11 si achizitie de telefon Huawei Y7 2019 la pretul de 5 euro. Daca stii sa-ti negociezi abonamentul poti obtine resurse dublate si mai mult trafic de internet decat in oferta standard.

Oferta valabila pana la 30.06.2019, daca te ajuta cu ceva.

Poți să ceri oferte la 300 sau la Shop sau parteneri. Toti ne dorim cu siguranta mai multe resurse, la toate abonamentele pe care le avem. Depinde foarte mult de abilitatea ta de a negocia si de a fi categoric in discutie.

Dacă ai vreun nr în alta rețea, la portare e cea mai bună ofertă. Ca și recomandare, faci un abonament la Telekom fără perioada contractuală de 5 euro și apoi îl portezi la Orange și vei obține o oferta buna la telefon și abonament.

Eu sunt client de 13 ani si in martie am facut prelungire la abonament. De aceasta data am vrut doar abonamentul la 5 Euro, fara mobil si am negociat pentru internet, obtinand dublarea acestuia. Daca tu doresti si achizitie de mobil trebuie sa iei in calcul abonamentele de la minim 11 Euro in sus. Ia legatura cu departamentul de ofertare, spune ce mobil doresti si vezi la ce abonament se incadreaza si daca nu doresti negocierea resurselor, poate merge cea a mobilului. :)

El vrea un abonament nou, pe lângă cel existent, cu siguranță, la ofertare nu o să-i ofere nimeni de la retenție sau din Shop un abonament la o valoare mica. Ar mai putea încerca la parteneri Orange sau Orange Store, ca au ofere mai bune în ultima perioada.

@initiator, o oferta obținută în Orange Shop pe 12 luni de un utilizator Orange pe Softpedia.
https://forum.softpedia.comhttps://forum.softpedia.com/topic/607200-ce-se-ofera-la-retenie/page__st__15084#entry24889339topic/607200-ce-se-ofera-la-retenie/page__st__15084#entry24889339

Razvan, avand in vedere ca e client vechi si doreste sa creasca numarul abonamentelor, nu vad de ce cei de la departamentul ofertare nu i-ar putea oferi ceva mai bun decat in Shop. In cazul lui ar fi vorba de o oferta la mobile, ca nu-l intereseaza negocierea resurselor.

El a aruncat o intrebare neterminata, nu a mai intervenit sa dea niste amanunte, mi se pare o gluma, Nu cred ca cei de la Orange nu i-ar fi acordat nici un beneficiu la un abonament nou!

Eu sunt client de peste 20 de ani și aș considera că e loc și de mai bine în ceea ce privește ofertele. Poate că din tot ce scriem noi pe aici, va înțelege cine trebuie ce ar trebui să înțeleagă!

@gju_06 - Pentru că întrebarea ta nu este foarte clara, vom închide acest topic aici. Dacă situația ta mai este de actualitate, te rugăm să revii cu o întrebare noua în care să ne oferi mai multe detalii.
Mulțumim!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!