Întrebare fară răspuns

Cost suplimentar foarte mare din date mobile

Am facut cost suplimentar din date mobile de aprox 160 de euro..de 2 saptamani incerc sa primesc un raspuns si nu mi se spune ceva exact..sunt plimbat dintr un departament in altul...acest cost suplimentar a fost facut in aprox 2 min ..se bat cap in cap datele pe care le am eu in my orange cu cele avute de orange! A mai patit cineva ceva de genul? Cum ati rezolvat problema?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

A pățit-o și un prieten, venindu-i o factură de vreo 400 € pe care a trebuit să o plătească oricum și de atunci este mai atent cu telefonul și nu-l mai lasă la îndemîna copiilor.

Cost mare se face ușor pe net. Legat de tarifarea standard, difera de la abonament la abonament. Unele au 200 MB la 1 euro, altele 500 MB per 1 euro, altele 100 MB la 1 euro etc. Cu cât e mai vechi abonamentul cu atât are taxare mai mare. Care ați prins gama zoo cu cangur, delfin, tigru... La delfin de ex fără net inclus 1 MB costa 90centi fără tva. Deci cost mare rapid. Dar soluții exista.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!