Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Oferta smartphones 5G ?

Salut,

Tehnologia 5G bate la ușă (unii chiar se laudă că-i aici), dar ce terminale sunt compatibile ? Momentan, există LG V50, Samsung S10 5G, One Plus 7 Pro 5G, Huawei Mate 20 X, Xiaomi Mi Mix 3 5G, Oppo Reno 5G, iPhone X, Alcatel 7... Ce smartphone credeți că va aduce/ doriți să aducă Orange pentru 5G (când se va implementa) ?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Cred ca Orange va fi in pas cu trendul si nu va ramane in urma celorlalti.. Avand in vedere ca, peste aproximativ 6 luni, voi putea sa vorbesc despre prelungirea abonamentelor pe care le am, eu imi doresc Samsung.. desi, nu stiu daca ma voi desparti prea usor de telefonul pe care-l folosesc acum :)..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Dacă nu avem încă 5g, nici smartphon-uri 5g nu există în oferta Orange. Dacă te referi în general, ele se pot găsi pe piață, asa cum ai spus si tu, de la câțiva producători renumiți cum ar fi: Samsung ( vezi S 10 5g), ceva de Xiomi, Huawei , One plus, etc. Când va implementa Orange 5g? Nu te aștepta să primești un răspuns, pentru că e secret. Asteptam cu interes!

Ma gandesc ca si preturile vor fi pe masura. Din lista ta as opta pentru Samsung S10. Dar mobilele actuale nu pot functiona pe 5G? Eu am Samsung S9+ iar sotul Samsung S10+, sa inteleg ca acestea nu vor capta semnal 5G?

@Vio73:

Sunt curios ce va alege Orange ca terminal pentru 5G - alții au mers pe mâna Xiaomi. Pe mine nu mă tentează deloc acel terminal, poate avea și 10G .. Pentru mine, alegerea ar fi LG V50 . Pentru voi ?

Eu cred că vor merge pe Samsung. Nu știu dacă pe S10 sau Note 10, dar probabil că pe ambele. Și Lg ar fi super din punctul meu de vedere, dar ei sunt cu Samsung în general.

Oricum mai e pana se implementeaza 5G, si vazand si riscurile si probabil preturile ridicate la mobile, ma voi multumi cu ce am. Dar probabil cu timpul voi alege tot din gama Samsung.

Eu unul nu-mi fac iluzii în privința 5G-ului. Poate în vreo două-trei ani să-l vedem și pe la noi prin provincie.4G cat a durat până a ajuns,parca tot vreo trei ani de la lansare?

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!