Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Cum fac rost de internet mobil, mai ales ca o sa am o vara plina

Ma poate ajuta cineva, cum as putea face rost de mai mult internet, sunt pe abonament

Răspunsuri

Poti reincarca din contul tau My Orange cartela unui prieten cu minim 6€ si primesti si tu automat 30gb si, daca nu ai activat inca, poti activa bonusul de vechime, cu conditia sa ai vechime... Eu sunt pe abonament si am primit 30gb la reincarcarea cartelei unei rude..
Acest subiect s-a mai discutat in comunitate, poti vedea mai multe raspunsuri in link-urile de mai jos..

https://comunitate.orange.ro/questions/2006628-primesc-net
https://comunitate.orange.ro/questions/2009916-fac-rost-net
https://comunitate.orange.ro/questions/2005793-net-orange

Daca ai incarcat din My Orange de 6€ si nu ai primit nimic, doar serviciul clienti te poate ajuta.. poti suna la numarul 300 sau ii poti contacta pe chat.. depinde cum stai cu timpul si cum iti este mai usor sa vorbesti.

Daca suni la 300 formeaza 520 si intri direct in legatura cu un operator. Cum zicea si Jay in comunitate sunt multe subiecte care dezbat acest lucru si vei gasi acolo mai multe modalitati de crestere a GB de internet.

Pentru că acest subiect a mai fost dezbătut in Comunitate (mulțumim, Jay, pentru link-uri!), o sa închidem acest topic. Multumim!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!