Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Televizoare smart cu android sau fără?

Va încântă smart tv sau preferați tv clasic?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Smart TV cu Android mi se pare alegerea perfectă.
Poți viziona absolut tot de pe YouTube, Netflix și mai nou HBO Go.
Din experiența mea de până acum, se mișcă excelent și chiar e Smart :)
Și dacă achiziționezi un Smart TV cu Android e neapărat să îți faci abonament la Netflix și HBO Go!

cocolosh
cocolosh

cocolosh

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
cocolosh

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Cu siguranta Smart TV. Am acasa Smart TV Samsung curbat si Smart TV 3 D de la LG. Smart TV-urile ofera multe variante de folosire si face vizionarea mult mai placuta si-ti ofera trairi mai intense.

Smart TV-ul vine la pachet si cu o gramada de probleme legate de securitate si de confidentialitatea daca ne referim la intimitatea utilizatorului si pot fi tinta unor atacuri cibernetice.

Unele Smart-uri pot fi controlate vocal. Asta inseamna ca fie TV-ul fie telecomanda au un microfon incorporat pentru a asculta vocea utilizatorului si implicit comezile acestuia.

Problema se pune: Ce alte informatii mai asculta acel microfon decat comanzile vocale, unde sunt stocate aceste date si cine are acces la ele?

Depinde pentru cine vrei sa cumperi TV - ul. Dacă e pentru mamaia, nu are nevoie de Android, ia unul simplu, oricum o sa comenteze ca nu mai are pe ce pune mileul. Dacă e pentru tine, unul cu Android e un "must have", ai mai multe opțiuni disponibile, ca să nu mai vorbim de HBO Go, Netflix, YouTube și altele.
Eu tot ce am în casa e Smart, cel de pe terasa e simplu, ca acolo merg numai muzica, știrile și meciurile.
Dacă ai un smart cu camera web, pune niște oja neagra sau marker peste lentila. E mai sănătos!

@FaraUnId problema ascultatului prin microfonul televizorul sau a telecomenzii este cunoscută într-adevăr. Problema mai mare este că se poate asculta orice prin microfonul telefonului chiar și cu el închis. In trecut când eram tânăr și prost plăteam lunar 200 de dolari că să-mi spionez prietena. Primeam convorbirile,sms-urile,numerele apelate ,cam tot. Într-un final s-au interzis aplicațiile astea,însă asta nu înseamnă că nu se mai folosesc. Într-adevăr este un pericol real tehnologia. Intimitatea s-a dus.

Cu cat sunt mai deștepte cu atât sunt mai periculoase.... Se pare ca este din ce in ce mai sănătos sa existe camera televizorului :).. Daca opresti alimentarea cand nu-l folosesti nu ajuta?!..

Smart TV cu Android mi se pare alegerea perfectă.
Poți viziona absolut tot de pe YouTube, Netflix și mai nou HBO Go.
Din experiența mea de până acum, se mișcă excelent și chiar e Smart :)
Și dacă achiziționezi un Smart TV cu Android e neapărat să îți faci abonament la Netflix și HBO Go!

cocolosh
cocolosh

cocolosh

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
cocolosh

Salut!
Am SmartTv, dar nu cu Android. Dacă ar fi să-mi achizitionez acum un TV, aș merge pe varianta LCD non smart cu o diagonală generoasă, sunet și ecran de calitate + chromecast.

WebOsul lui LG mi se pare perfect pentru IPTV,Netflix,YouTube sau HBO GO Coroborat cu un televizor cu HDR,cu Netflix zici că ești în sala de cinema ținând cont că Netflix lucrează foarte mult și la sunet nu numai la imagine. Recomand WebOsul tuturor,nu o să fiți dezamăgiți.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!