Întrebare fară răspuns

Beneficii la reincarecare de peste 6 euro credit

Ar trebui sa nu mai fiti asa zgarciti (cei de la orange) si sa dati mai multe beneficii la reincarecare de peste 6 euro credit, nu mi se pare normal sa dea doar 7 gb la optiunea de internet, toti se vor muta la telekom sau vodafone daca veti continua si degeaba dati acum 30 de gb bonus ca nu e de ajuns pentru altii care isi incarca cu 8/10/12 euro cartela prepay

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Ai la dispoziție și opțiunea aceea ,,net la liber", prin care ți se dă net nelimitat timp de 30 de zile. Trebuie doar s-o activezi din My Orange.
https://www.orange.ro/newsroom/comunicat/servicii-5/inter...

Succes!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Cei de la prepay au fost mereu în avantaj fata de abonamente si au primit mereu mai mult... Eu, cand aveam foarte putin net, fiind foarte mult timp la serviciu, ma conectam la wi-fi..
La reîncărcarea de 6 euro primesti 6 Gb + 30 gb bonus + 1 luna net nelimitat..

Dacă te intereseaza mai mult partea de net, poti dezactiva optiunea de minute si poti activa optiunea net 6 si ai 12 gb + 30 gb bonus + 1 luna nelimitat..
Pana in 3 septembrie poti profita de această oferta..
Găsești in link informatii..

https://www.orange.ro/prepay/optiuni-prepay/#net

Momentan e ok 6Gb +30 Gb bonus, însă or sa migreze mulți la Telekom din acest considerent.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Robby’s,nu stiu cum e la vodafone sau telekom dar eu sunt multumit cu cati Gb se dau la prepay.Serviciul/timpul nu imi permite sa stau pe telefon sa reusesc sa ii consum,in zonele cu wifi ma cuplez la el,acasa am wifi,deci imi ajung.

Corect! Plus că de aia e bine că ai de unde alege!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

La optiunea de internet de 6 euro ai 12 GB de internet, nu 7 GB cum ai trecut tu acolo, la care se adauga bonus 30 GB + bonus 1 luna internet gratuit necontorizat.

Daca reincarci de pe un abonament mai primesti 30 GB pe numarul de abonament de pe care s-a efectuat reincarcarea + 1,35 euro prin Orange Phone Credit.

Asta inseamna ca in schimbul a 6 euro poti ajunge la 12 + 30 + 30 = 72 GB de inetrnet + 1 luna internet gratuit + 1,35 euro primiti inapoi sub forma de bonus Phone credit.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!