Întrebare cu răspuns(uri)

Orange va investi în propria rețea de fibră optică?

Era o discuție la un moment dat că se va investi în propria rețea. Dar n-am auzit nimic concret.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Posibil sa nu investească și sa meargă în continuare pe parteneriatul cu Telekom, pentru utilizatorul final, probabil din rațiuni economice.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată și doar dacă ești autentificat)

Nu (0)

Da (2)

100%

2 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Am vazut si eu aceasta stire.. ca si-au luat un angajament ca in 2019 vor extinde reteaua de fibra pentru a suplimenta acoperirea pe care o impart cu Telekomul.. Ma gandesc ca, din moment ce au iesit si au spus public asta, vor face demersuri in acest sens..

Parerea mea este ca va merge in continuare pe fibra optica furnizata de Telekom. Pentru a-si crea propria retea de fibra optica implica un cost mare care nu stiu daca isi are rostul atata timp cat pot merge in continuare pe parteneriatul cu Telekom. Daca Orange este "pe val" si-si permite acest lux, ar face acest lucru pentru imaginea firmei.

Mai umbla un zvon cum ca Telekom se va dizolva urmând ca Orange și Vodafone sa își împarta "zestrea". În felul acesta Orange ar deveni proprietara de drept a tot ce însemna fibra optica. Poate ulterior sa mai extindă rețeaua.

Daca am evolua / Costurile-s foarte mari / Ca Orange sa poa’ sa aiba / Reteaua de fibr-a sa / De aceea zic si eu / Credem ca va continua / Contractul cu Telekom / Pana cand va disparea.(la Telekom ma refer) ;))

Romeo
Romeo

Romeo

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Romeo

Cred că sunt foarte mulți clienți care așteaptă extinderea rețelei de fibra optica. Și eu aștept fiindcă din păcate în nici una din locațiile mele rezidențiale nu am :)

Evident ca se va investi in propria retea de fibra optica, in special in zone unde Telekom nu a ajuns cu fibra. Cum si cei de la Telekom investesc in propria retea 4G.

Au existat zvonuri conform carora Orange Romania ar fi interesata de achizitia Akta.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
3
2550 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Ce inseamna/reprezinta Akta?

Romeo
Romeo

Romeo

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Romeo

AKTA este o companie ce ofera servicii de telefonie, internet si televiziune. Nu este la fel de populara precum Orange, Telekom, RDS, UPC dar au o cota de piata buna pe segmentul rural.

Achizitia sau fuziunea prin absorbtie a unei firme mici de catre un gigant este o metoda de business aplicata cu succes de catre RDS. Acestia au crescut extrem de rapid intr-un timp relativ scurt pentru ca au inghitit companii mici de cablu / internet (acei furnizori de cartier) la pachet cu mare parte din clientii acestora.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
3
2550 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus