Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] Eroare la înscrierea în Comunitate?

Cand incerc sa ma inscriu imi zice ca nu am acces la acest serviciu. Este doar pentru prepay?

Răspunsuri

Este si pentru abonament, eventual mai incearca.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
0
11 / 100
puncte
Custom field 2

Nightdemon tu ti-ai facut deja cont, figurezi la membrii comunitatii. Poate din aceasta cauza iti da acea eroare. Ti-ai creat contul acum 11 ore.

Aceasta optiune este pentru toti . Asa mi-a aparut si mie cand am creat acest cont din contul meu orange , este posibil ca cineva sa valideze userii inregistrati si de aceea sa nu avem acces la servicii la inceput .

Pentru a fi memebru trebuie sa fii client Orange si sa ai cont My Orange.. daca n-ai fi fost membru n-ai fi putut nici sa pui intrebari, nici sa raspunzi.. n-ai fi pututa face nicio activitate..

Nightdemon,uneori mai apar mici erori, dar cu rabdare se rezolva.Bine ai venit in Comunitate!(Foloseste bara atunci cand doresti sa postezi o intrebare pentru a evita ca acea intrebare sa se repete, si poti gasi si raspunsuri la unele intrebari pe care le ai).Succes!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!