Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Vreti un program nou Buy Back cu valorificare in magazinul online?

Am vazut discutiile despre actualul program Buy Back de la Orange si eu unul sunt nemultumit de el.
As vrea un program nou in cadrul caruia sa poti duce pana la 5 telefoane in magazin si sa primesti vouchere atat pentru magazine fizice cat si pentru magazinul online valabile la prelungire. Iar voucherele sa fie cumulabile pentru noua achizitie. De exemplu am foarte multe telefoane mai vechi acasa pe care as vrea sa le valorific si in acelasi timp sa stiu ca vor fi reciclate.
Ce parere aveti?

rafa.helper
rafa.helper

rafa.helper

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
rafa.helper
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Sunt și centre speciale de colectare deșeuri, dar nu primești mai nimic pe ele. Am văzut de exemplu, sume ridicole, de genul 0,12 lei/kg la un pc sau televizor sau 0,21 la o mașină de spălat ( parcă). La prețuri din astea, nici nu merită să te deplasezi cu ele.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Valoarea primita prin buyback este extrem de mica. Nu vad beneficiul acestui serviciu, decat in cazul in care producatorul, gen Huawei sau Samsung da un bonus, si tu sa duci un telefon vechi pe care chiar sa nu il mai poti vinde altundeva. Dar, de ex, sa dau un S10 pentru un S11, cand apare, nu e afacere tocmai din cauza pretului mic platit de Orange pe terminalul uzat.

RstdWoo
RstdWoo

RstdWoo

User level
Nivel
2
884 / 2000
puncte
Custom field 2
RstdWoo

Așa este. Cred că rentează doar dacă dai un telefon vechi, care nu-ți mai este de folos.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Ar fi foarte tare. Eu am beneficiat, cand prelungeam abonamentul, dar acceptau doar 1 telefon si voucherul era intr-o suma mica. Anul trecut la Neversea, faceau o campanie de reciclare si ofereau borsete cu casti, dar acum nu am mai vazut nicaieri, ocazia de a recicla.

Da, confirm ca la Neversea s-au reciclat telefoane. Și s-au primit la schimb borsete și ochelari. Cu valoare simbolica, evident. Dar ce a fost frumos este faptul ca sunt făcute din materiale naturale și biodegradabile intr-o proporție foarte mare. Borseta este din bumbac 100% iar ochelarii din fibre de grâu in proporție de 60%. In plus, primesti un bilețel care te emoționează pana la lacrimi. Ce nu mi-a plăcut a fost faptul ca nu primeau alte componente in afara de telefoane. Nu trebuia sa se refuze reciclarea bateriilor și încărcătoarelor. Eu nu am reciclat pentru ca nu am avut telefoane, dar am primit cadou borsete si ochelari de de la o colega care a predat șapte telefoane.

Ar fi o idee geniala, sub urmatoarele conditii :
1. Sa putem valorifica minim 2 telefoane vechi, pentru ca oricine are undeva uitate, prin sertare
2.Voucherele sa fie cumulative
3. Sa le putem utiliza atat in magazin fizic cat si online ( pentru ca uneori disponbilitatea online este mai variata decat in magazinul online, dupa cum as patit eu cu Orange Store-ul din Baia Mare )

Daca ar fi asa posibil, as fi super fericita si as fi aschie la magazinul Orange sa reciclez si sa am grija de mama natura si sa primesc un rasfat pentru asta. Posibila super initiativa !

Din păcate, nu se poate decât cu unul. Am întrebat și eu acum vreo două săptămâni, când am achiziționat un A 20 și asta mi s-a spus, că primesc doar unul. Dar este important că se face și așa!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Din pacate, prin programul Buy - Back poti duce doar un singur telefon pentru a-l evalua, primi un voucher pentru el si a achizitiona altul. Pentru cei care nu avem buget pentru a achizitiona un telefon cu performante mai mari, ar fi bine sa ducem mai multe telefoane sa obtinem vouchere pentru ele, dar momentan alte firme au programe de reciclare in care se colecteaza mai multe telefoane si platesc o suma modica pentru ele pentru a proteja mediul.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!