Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Vreti un program nou Buy Back cu valorificare in magazinul online?

Am vazut discutiile despre actualul program Buy Back de la Orange si eu unul sunt nemultumit de el.
As vrea un program nou in cadrul caruia sa poti duce pana la 5 telefoane in magazin si sa primesti vouchere atat pentru magazine fizice cat si pentru magazinul online valabile la prelungire. Iar voucherele sa fie cumulabile pentru noua achizitie. De exemplu am foarte multe telefoane mai vechi acasa pe care as vrea sa le valorific si in acelasi timp sa stiu ca vor fi reciclate.
Ce parere aveti?

rafa.helper
rafa.helper

rafa.helper

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
rafa.helper
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Și în acest moment poți utiliza vouchere de la buy back în magazinul online. Cei drept poți duce doar 3 telefoane odată, din care unul sa fie cu taste, parca asa era o condiție.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Cu ceea ce propui tu, și eu sunt de acord. E chiar un beneficiu adus clienților.

Laura.cio
Laura.cio

Laura.cio

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Laura.cio

Ar fi super sa faca asa.
Si la programul de loialitate ar trebui umblat ca nu este ok dupa parerea mea. Cei din retea nu sunt avantajati deloc...

DANNY
DANNY

DANNY

User level
Nivel
1
247 / 750
puncte
Custom field 2
DANNY

Cine are cinci telefoane vechi acasă?! Eu am doar unul,un Nokia cu taste. Pe asta nu l-a vrut nimeni :) Telefoanele mai vechi de doi ani le dau cadou,la nepoți,unchi sau mătuși.Nu am vândut în viața mea un telefon. Nu mă pricep,iar satisfacția este mai mare când faci o bucurie cuiva fie ea și sub forma unui telefon mai vechi. Am împărțit pe Softpedia tot ce nu folosesc. Laptopuri,router,telefoane,periferice. Un copil tot de pe forum nu m-am lăsat până nu am scos televizorul de pe perete și i l-am dat lui. De atunci în fiecare primăvară mă întreabă: "unchiul Popascu,ce nu-ți mai folosește anul asta?" :))

Note 9 :)))

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Ar fi interesant sa putem direcționa spre reciclare prin Buy Back nu doar telefoane ci și tablete, Smartwatch-uri și alte gadgeturi care în esență folosesc aceasi tehnologie și au aceleași componente fizice. În acest fel s-ar extinde disponibilitatea de a utiliza programul pt mulți clienți.

The Special List
The Special List

The Special List

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
The Special List

De apreciat gestul tau Ascary, in inima acelui copil ti-ai castigat un loc aparte. Si eu am un singur mobil in plus, e pus deoparte si nu l-as da niciodata. Deci si pentru mine pica varianta cu cele 5 mobile buy back. :))

The Special List e buna varianta oferita de tine, in lipsa de alte mobile ar fi bine ca sa putem oferi buy back si alte accesorii.

Sa nu uitam ca Orange este totusi o afacere si pentru a se dezvolta trebuie bine gandite ideile...altfel iese in pierdere si se ajunge la faliment.Ideea e foarte buna pentru clienti si o sustin, dar cum ar castiga Orange din acest aspect?Ceea ce vreau sa spun, Rafa, este schimbul de roluri : te propun patron Orange(fictiv) sa realizezi profit, ori cu aceasta idee nu prea iese ;))

Salut @Romeo,

Decand tu ca si client te gandesti la afacerea Orange? :D
Noi putem propune idei, hai sa il lasam pe alti sa faca calcule si profit ;)
M-am documentat putin si intr-un telefon se regasesc circuite din aur, argint si cupru. In medie un telefon contine componente pretioase in valoare de 9-10 euro.
sursa:

Cred ca din reciclat se pot face bani frumosi, trebuie doar sa sti cum.

rafa.helper
rafa.helper

rafa.helper

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
rafa.helper

de acord,foarte buna idee,si eu m-am dus in magazin cu vreo 4 si m-am intors cu ele acasa.
daca nu le vor,le desfac eu pentru proiecte amuzante,dar ideea este ca in america,si nu mai stiu unde si in europa,sunt centre de colectare,si terminale unde scanezi telefonul sau tableta si primesti bani pe ele.
am in pod calculatoare,tablete,monitoare,nu am ce face cu ele,nu am unde sa le repar/recuperez ceva din ele,le folosesc ptr proiecte :) gen laser,lupa,etc
dar este pacat ca nu se colecteaza,de exemplu asa cum duci la buy back 1 telefon, la cumparat unul nou sau la inceput de abonament(nu stiu la care se incadreaza), duci 1-2-10,iei un voucher si iei de ex casti,boxe,huse,etc pentru ca niciodata accesoriile nu se vand in ritm masiv.
@razvan,nu stiu unde ai vazut ca te poti duce cu 3,mie mi s-a primit 1.

de ce sa le aruncam,cand pot fi reciclate?
da,sunt foarte de acord.

@Ascary,foarte foarte frumos,bravo!
noi nu avem lucruri de ultima generatie,si care stau in pod sunt decedate.
am incercat sa dau telefoanele bune unora care se plangeau ca nu au si le trebuie....si dupa cateva zile le-am primit inapoi...probabil sperau nu la ceva functional ci la ceva de ultime generatii.
dupa cateva experiente de astea,am jurat ca nu mai fac.
cu multi ani in urma am dat unui tanar,elev,un 486 cu monitor cu tot,si a fost asa de fericit!
asa se merita,dar altfel,nu.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
714 / 750
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!