Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Sunteți mulțumiți de serviciul TV?

Doresc sa îmi fac abonament TV la Orange, m ar ajuta foarte mult părerile voastre cu privire la experientele abonamentelor TV

Răspunsuri

Am auzit multe lucruri bune de la colegi, nu este in sarcina mea, partea asta de servicii pentru acasa, asa ca nu eu hotarasc in aceasta privinta.. Succes!..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Da, foarte mulțumit. E cea mai bună alegere. Aș fi și mai mulțumit dacă s-ar reintroduce în grilă canalul National Geografic HD! Nu știu la care dintre ele te referi dar am și tv prin cablu și prin satelit. Am tv satelit din iunie 2013, de când a apărut serviciul, fiind primul din județ (AG) care l-a achiziționat. Aș putea spune că e un plus de calitate la televiziunea prin satelit vs. de cea prin cablu. Canalele HD se văd super bine, la fel și cele SD, cu condiția să ai și un tv pe măsură. Ce să zic? Multe canale HD, muzică, filme, ceva sport, canale documentare ( favoritele mele), desene, etc. Recomand pachetul Family HD, adică cel mai scump, ca să beneficiezi de tot (la satelit) sau Global (la cablu). Succes!

Recomand serviciul tv satelit al Orange (in caz că nu exista fibra în zona). Canalele HD sunt oglinda iar cele SD cu un tv care face upscaller bun,canalele se vad bine.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Eu unul am inclus in pachetul love abonamentul Local HD dar nu l-am folosit niciodata pentru ca are doar 36 de canale si l-am primit mai mult gratis la oferta. In schimb am butonat la un amic si mi-a placut cum se vede.
Eu iti recomand sa iti iei un pachet love cu Family HD ca si abonament TV. Instalarea a fost foarte punctuala si rapida, desi nu am primit echipamentul de pe site.

Eu am avut doar Orange TV prin satelit si am fost multumita de acest serviciu. Iti recomand abonamentul Orange Love unde ti se ofera si un bonus in functie de vechimea in retea de pana la 200 Euro pe care il poti folosi la achizitia unui Smart Tv. Mai multe detalii gasesti in urmatorul link: https://www.orange.ro/love/

Și eu am de 1 an și 1/2 TV prin satelit de la Orange și sunt foarte mulțumit. Claritatea imaginii este cu mult peste concurenta, canalele foarte diversificate și poți sa configurezi pachetul de optiuni destul de variat.

Din punct de vedere calitativ (aici ma refer la calitatea imaginii), DTH-ul oferit de Orange este cu mult peste ceea ce ofera concurenta in momentul de fata.

Din punct de vedere al continutului, cam lasa de dorit in special pentru amatorii de sport deoarece competitiile majore sunt impartite intre Digi si Telekom, iar la Orange nu prea ai ce vedea. Sau ma rog, vezi cam ce transmit Eurosport-urile.

Cele mai bune oferte sunt pachetele Love cu internet + telefon + televiziune, prin prisma faptului ca vechimea in retea se traduce prin reduceri suplimentare la achizitia de produse din magazinul online.

Eu sunt curios cum funcționează TV prin cablu și dacă există posibilitatea unui card CI+

cocolosh
cocolosh

cocolosh

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
cocolosh

eu am de aproximativ 3 ani televiziune prin fibra optică de la Orange. Sunt mulțumită de calitatea semnalului, de imagine, sunet, grila de programe.
Am rămas plăcut surprinsă când în septembrie anul trecut, când se împlineau 2 ani de abonament și se apropia expirarea perioadei contractuale m-au sunat din Orange Shop și mi-au făcut o ofertă de prelungire a abonamentului la un preț mai mic :)
Personal nu am motive de nemulțumire față de acest serviciu până în prezent.

Detalii legate de oferta curentă o găsiți accesând link-ul https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/

Orange tv este un serviciu care oferă imagine la calitate HD și SD și o varietate mare de canale, la prețuri destul de accesibile, mai ales dacă deții mai multe servicii de la Orange. Mă refer aici la pachetele Love și Family.

Foarte multumita. Dupa multi ani de abonament la RDS ( de care am fost multumita) de aproximativ 1 an am de la Orange si este impecabil! Programe multe, calitate excelenta

Este din acest punct de vedere,legat prin Fibra,un serviciu calitativ bun,atata tot,ca se mai schimba grila de programe, din punct de vedere,al serviciului Satelit, sunt calitativ bune pana cand vremea este nefavorabila,deoarece pe anumite unghiuri,cand nu e semnal,nu prea mai recepționeaza deloc, pana se remediaza situatia ca fibra optica,este si aceasta o alegere cat de cat ok.
In rest,canalele HD,sunt bune ,se vede impecabil, dar cum am mai zis,datorită lipsei unor canale din grila inclusiv Family, mai optez sa am si alte servicii din alta parte,alt operator.
Ce recomamd, pachetul Family, Love, si cat se poate Posibilitatea prin fibra.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!