Întrebare fară răspuns

Sfaturi pentru alegerea username-ului (nume utilizator)

Ai descoperit comunitatea și vrei să participi cu întrebări și răspunsuri? Tot ce trebuie să faci este să te autentifici și apoi să îți completezi profilul.

 

Iată 3 sfaturi pentru a alege username-ul potrivit:

  • Să fie scurt - maxim 15 caractere.
  • Să nu conțină date personale (nume de familie, număr telefon, dată de naștere).
  • Să conțină și litere și cifre.

 

Ți-ai ales deja username-ul și vrei să îl schimbi? Nimic mai simplu. Intră în profilul tău (click pe username sau avatar colț dreapta sus) și în secțiunea "Acțiuni" accesează "Editează profil".

 

Dacă vom observa username-uri dublate să știi că vom modifica ultimul înregistrat, adăugând numere la final și apoi vom trimite o notificare de tip e-mail. Membrul respectiv poate apoi să schimbe oricând username-ul, dacă dorește.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Ar fi indicat ca unii useri care vor s-o facă, să treacă la treabă! E indicat să ai un username decent. Mulțumim de sugestii!

Cred ca fiecare ar trebui sa-si aleaga singur un user care considera ca-l reprezinta, incadrandu-se totusi in cerinte, ca sa nu fie nevoie sa aleaga altcineva pentru ei..

@Jay da, fiecare își alege username-ul, dar atunci când găsim dublate pentru a nu fi o confuzie pentru ceilalți membri, vom adăuga la final un număr și anunțăm pentru a putea schimba cu un alt username, dacă persoana își dorește.

Atata timp cat exista varianta de editare, daca un membru nu este multumit de noul username dat de administratorul comunitatii, poate oricand sa-l modifice.

Pai, mi se pare foarte ok asa, am raspuns in sensul ca, daca alegi un user care-ti place, dar, tii cont si de cateva reguli simple, va fi ok din start.. :)

Jay pana nu intri in comunitate n-ai de unde sti daca username-ul ales de tine mai este sau nu folosit. Cu timpul poate se va implementa si acest criteriu de identificare a username-urilor folosite.

Ar trebui ca sistemul sa te atenționeze ca exista deja acel nume, ca să se evite pe viitor dublarea. Acu cu editarea userului, e cu 2 tăișuri, dacă îți place ce scrie acea persoana și își schimba numele, data viitoare nu vei mai ști cu cine ai conversat, crezând ca e altă persoană.

Da. Mulțumim. E destul de simplu. Cu toate astea, chiar și eu am greșit inițial și, școlărește, m-am conformat cerințelor de înregistrare cu "nume și prenume". Ca, pe urmă, să-mi dau seama și să revin, schimbând numele de user.

Alegeti-un user ușor de ținut minte,cat mai simplu și fără prea multe semne,astfel colegii își vor aduce aminte mai ușor de voi iar când va vor scrie nu le va fi dificil sa scrie un user scurt

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Sunt atatea nume care / Pot fi aici utilizate / Fara sa fie urate / Indecente sau dublate / Alegeti-va un nume / Pe care,cand il citesc / Cei mai noi ce se inscriu / Nu fug sau se ingrozesc / N-o sa dau nici un exemplu / Dar cei ce se stiu asa / Ori modifica-n setari / Ori il schimba Mihaela ;)

Incerc sa nu deranjez / Dar tre’ sa se inteleaga / Ca dorim cu toti aici / Atmosfera cat mai draga / Si chiar de vor aparea / Pareri ce sunt diferite / Trebuie sa evitam / Certuri ce nu sunt dorite / Pentru ca...o stim cu totii / Intreaga Comunitate / E deschisa sa avem / Servicii de calitate .

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!