Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Aplicatia HBO. Go

Salutari,
Cine este cel care are sau utilizeaza aplicatia HBo. Go?
Eu am de ceva luni activ pe contul meu, a mers totul bine, o perioada, iar acum, cand s-a upgradat la Android 9 pie, Huawei, Mate 20 lite, nu se mai poate vedea in totalitate fara intreruperi un serial sau film.
Am dat la la ei la contact@hbogo.ro mail legat de cele intampinate, vedem ce va mai fi.
E tare aplicatia, ca este un portal fara reclame si filme, cat si seriale bune.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Un mic detaliu, de contact, in cazul in care întâmpinați si voi aceleași probleme, sau orice fel de problema.
Atasat am trimis si detalii cum si ce trebuie făcut ca sa functioneze in parametrii normali HboGo.
Thx.

Reinstalează aplicația, eu am pus Pie și nu mai puteam sa vad niciun film, după ce am dezistalat, restarta telefon și reinstalat HBO GO, aplicația merge struna.

Abonamentul este 3 €/luna.
Dar avand atatea servicii la ei pana la urma,am beneficiat de gratuitatea lui timp de 1 an.
Sa stiti ca ceea ce am facut,ca sa mearga,pana la urma urmei, totusi,
am intrat la notificari = aplicatii = am gasit = HboGo =:am sters Datele cache si cele stocate = iar acum pot zice ca este altfel,bineinteles,clar ca am dat si o repornire telefon//.

Detalii legate de acest serviciu.
Ce pot zice,ca pana acum am fost multumit de el.
Ramane sa vad de acum,deocamdadata,am rezolvat problema,sper sa nu ma mai intampin cu ea.
Linkul :
https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/hbo-go/

Este o aplicație care necesita internet la utilizare? Ma gândesc ca Internetul nu funcționează in parametrii optimi și ar fi o problema. Sau mai trebuie actualizata aplicația.

Este o aplicatie, care merge atât cu internet wi-fi,dar si internet de la operator, dar atunci cand nu ai semnal bun de acoperire,clar ca nu va functiona in aceeasi parametri ca si pe wi-fi.
Da, de altfel aplicatia se actualizează, necesita actualizari,iar la un moment dat,dupa utilizare,mai necesita curatirea Cache,din setari telefon = notificari,aplicații = HBO Go = stergere cache cat si date srocare = repornire telefon = funtionare normala.
Recent am facut acești parametri, iar acum merge din bine.
Bine,de menționat, ca daca ai actualizare de soft la Pie*, trebuie sa reinstalezi aplicatia.

Am hbo go de la operatorul tv, platesc lunar 15 lei ptr pachetul hbo 1,2,3 si cinemax parca si beneficiez gratuit de hbo go. In general folosesc doar hbo go. Pe aplicatia din telefon nu am intampinat nicio prblema dar iti multumesc ptr ca ne-ai dat si noua sugestia si in caz ca voi intampina probleme voi sti ce am de facut.

Eu stau trei sferturi din timpul liber pe HBO Go si am fix aceeasi problema, dar doar cand vreau sa vad un film pe televizor. Cu telefonul nu am avut nici un fel de problema. Asta poate si datorita faptului ca la telefon ma uit dimineata la 7 jumate in STB in drum spre munca si pe la 5 in drum spre casa cand imi imaginez ca aplicatia nu e prea folosita, iar la TV ne uitam seara cand multi o acceseaza si, mai ales, cand multi folosesc internetul de la furnizorul meu. M-am gandit cumva ca o fi si de la capacitatea televizorului de a se conecta la wifi ... Ieri ne-am luat inca un TV smart si cel putin aceasta a treia cauza as putea sa o elimin, in functie de cum merge si acesta nou. Daca gasesti vreo solutie, te rog frumos sa o impartasesti cu noi.

Legat de smart TV eu in prealabil am descoperit ca pot lega un cablu de retea de la modem/router , m-am conectat pe el la aplicația de HBO, dar ca sa lucreze cat de cat bine , fara inreruperi,sugerez,la fel cum am facut si eu,sa deconectati toate celelalte device-uri, ca un fel de reimprospatare, iar la caz ca da eroare cand vei vrea sa te reconectezi,pe unul din acele device-uri deconectate,introduci din nou,operatorul care iti furnizeaza serviciul,contul tau,iar in privinta aceasta,ar trebui sa poti utiliza si Smart tV.
Succes

Un link poate usual, bun pentru cine foloseste HBO go:
https://helpcenter.hbogo.eu/ro/dispozitive-si-platforma/c...

Ps.# Daca la caz ca nu functioneaza parametrii normali pe Smart Tv recomand oglindirea # Screen minoring#cu Smart Phone-ul.##

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!