Întrebare cu răspuns(uri)

Interval orar pentru acces operator Serviciul Clienti

Care este intervalul orar in care pot suna la Serviciul Clienți astfel încât sa pot avea acces la un operator?

Laura.cio
Laura.cio

Laura.cio

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Laura.cio
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Pentru abonament intre orele 08:00 – 21:00 apelul la numarul 300 este gratuit, iar la numarul 0374.30.03.00 e apel cu tarif normal.Pentru clientii PrePay sunt gratuite primele 2 apeluri efectuate intr-un interval de 30 de zile. Incepand cu al 3-lea apel din acest interval, transferul catre un consultant va fi taxat cu 0,55 euro credit/apel.
Se poate contacta un operator zilnic intre 07:00 - 24:00, pentru informatii sau sesizari privind serviciile Orange TV si Orange Home TV; zilnic intre 08:00 - 21:00, pentru alte informatii sau sesizari privind serviciile Orange. In roaming Serviciul Clienti poate fi contactat la numarul +40 374 300 300, taxat ca apel international catre Romania.
Intre orele 21:00 - 08:00, transferul catre un operator pentru clienti PrePay este tarifat cu 0,55 euro credit/apel. Abonatii vor fi redirectionati catre Serviciul Clienti la numarul 401, apel taxabil cu 0.14 euro/minut.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată și doar dacă ești autentificat)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Între 8 și 21 pentru diverse la 300 și până la 24 pentru tv. Acestea sunt gratuite pentru abonați, iar pentru prepay sunt gratuite doar 2 apeluri pe lună. Noaptea se poate suna, dar cu taxă la numărul 401.

Stiam ca mai exista un topic, dar fiindcă nu am dat de el, nu am mai postat. Felicitări Anca! Mai trebuie aduse îmbunătățiri platformei, ca să fie mai ușor de găsit un subiect.

Mulțumim, Anca! Este un topic asemanator acestuia. Eu am întrebat strict de intervalul orar gasind acel topic in momentul scrierii postării.

Laura.cio
Laura.cio

Laura.cio

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Laura.cio

@Hurricane, bun venit în Comunitate!

Îți mulțumim pentru postările adăugate.

Te rugăm pe viitor să citești toate răspunsurile oferite inaintea ta și să răspunzi doar dacă ai informații diferite, completări sau păreri/ experiențe personale legate de subiect. În felul acesta, nu vom încărca inutil topicurile, iar cel care a pus întrebarea îșî va putea găsi mai usor răspunsul care îi este de ajutor.

Răspunsul tău la întrebare (Intre orele 8-21) se regăsește mai sus in postările celorlalți membri.
Mulțumim!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!