anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

TV si PS4, Smartwach in rate?

mariussruben89
Explorator entuziast
Salutare,
Daca am stabilit cum este cu ratele la telefoane, oare pentru TV si Ps4 sau Smartwach? Sunt aceeleasi conditii ca la telefoane ??? la fel sunt? sau trebuie plătit ceva in magazin?
Am tot vazut in magazinele Orange rate incepand,de la*...*, ma gandesc ca la fel ar fi ca si la telefoane, cred ca la o anumita perioada ca client ai un plafon de clasare, fie 50%cu plata integral, fie toate in rate esalonate.
17 Răspunsuri 17

Jay
Campion certificat
Cred ca doar telefoane sau tablete poti achizitiona in rate..

mariussruben89
Explorator entuziast
Am observat,ca sunt si anumite TV,cat si Ps4 dau smartwach,si aveau trecut in Rate,dar ma gandesc ca si cat de prompt ai fost cu factura,se pot acorda in functie de vechime, de platiile de facturi,ai un anumit punctaj,clasat. Atata stiu,ca trebuie,cel putin 1 an si 6luni,ca sa poti lua ceva in rate,cat de cat sa nu fie mare diferenta pe produs,cu plata in magazin a lui.

Jay
Campion certificat
Asa este.. trebuie sa indeplinesti niste conditii pentru rate Orange... cel mai clar poti afla mergand intr-un Orange Shop.. "În primul rând, trebuie să ai deja un abonament de voce mobilă sau internet de la Orange și să îți activezi un pachet Orange Love cu internet fix și televiziune. Alege un produs pe care dorești să îl cumperi în rate și optează pentru plata în 18/24 de rate pe factura Orange sau cumpără-le cu plata integrală. Semnează contractul de rate iar noi îți vom livra acasă produsul imediat după activarea serviciilor fixe Poți beneficia de această ofertă dacă ești abonat Orange de cel puțin 7 luni, nu ai înregistrat datorii până acum, iar valoarea lunară a abonamentului tău este mai mare sau egală cu valoarea ratei pentru care vrei să optezi. Pentru aceste verificări, vino în orice magazin Orange." Gasesti in link mai multe informatii.. https://www.orange.ro/love/produse-in-rate/

mariussruben89
Explorator entuziast
Eu la randul meu,cand am instalat fibra Tv cât și internetul, reprezentantul care mi-a facut oferta,a zis ca momentan nu sunt eligibil,pentru a lua in rate produse,decat anumite telefoane si tablete cu plata 50%,,datorita lipsei de vechime,pe vremea aceea,dar in prealabil as putea lua,daca totul este ok si nu am inchis contul pentru neplata,dar momentul de fata,imi este cerut o noua instalare prin fibra sau asa sa zic,nu pot lua acum in rate acele produse,hmm, ce este de facut? Ma gandesc ca tot in Shop, as gasi ceva solutii. Cred. Mersi.

FaraUnID
Campion certificat
Oferta este disponibilă clienților Orange care au un abonament cu o VECHIME în rețea de MINIMUM 18 LUNI și a cărui valoare lunară este mai mare sau egală cu valoarea ratei pentru care optează. PRETUL PROMOTIONAL AL PRODUSELOR INCLUDE UN BONUS DE VECHIIME DE 200 EURO CORESPUNZATOR UNEI VECHIMI IN RETEA DE 20 DE ANI. Bonusul acordă câte 10 € pentru fiecare an de vechime în rețea, se poate aloca o singură dată și este condiționat de existența unui abonament de voce sau internet mobil de minimum 7 € împreună cu achiziționarea serviciilor Orange Home Net 1000 și Orange Home TV prin cablu, abonamentul Global, pe 2 ani.

Jay
Campion certificat
Cred ca online-ul e ok pentru lucrurile mai simple si, cand e ceva mai special, e de preferat sa se discute direct In Orange Shop. Consider ca au mai multe informatii decat ce apare pe site, sau asa ar trebui.. Cu placere si, succes!..

Ascary
Campion certificat
Eu am luat un Galaxy Frontier S3 în rate fara sa plătesc nimic în avans. Au verificat doar daca sunt eligibil.

Vio73
#StarMember
Ps4 și tv știu că se poate și în rate, dar restul, nu știu.

Razvan
#StarMember
Știu de o cunoștință, care și-a luat tv Samsung în rate la Orange.

Ascary
Campion certificat
Vio73 tocmai ce am scris mai sus că am luat în rate smartwatch. De ce nu crezi?!

Miha_Z
#StarMember
Poti plati produsele achizitionate din Orange shop si din magazinul online in 6 sau 12 rate lunare, cu cardurile de credit de la 4 banci partenere. La cardurile BRD Finance MasterCard, cardul de Cumparaturi de la Banca Romaneasca si Cardul Avantaje ai 0% dobanda la cumparaturile in 6 sau 12 rate din Orange shop. La cardul Star de la Banca Transilvania beneficiezi de plata în 6 rate fara dobanda a produselor sau puncte de loialitate, prin programul StarCARD.

Laura_cio
Senior
Smartphone-ul și tableta poți fi achiziționate in rate lunare pe factura Orange. Trebuie sa fii client Orange și poți plăti produsul cumpărat in 18/ 24 rate direct pe factura Orange. Ca sa le cumperi in rate, mergi la un Orange Shop sau verifica in magazinul online dacă produsul pe care vrei sa il cumperi poate fi plătit in rate pe factura Orange. https://www.orange.ro/servicii/plata-in-rate-pe-factura/

Vio73
#StarMember
Ok Ascary, nu observasem că tu ai luat. Am vrut să spun nu știu. Am și modificat. Mulțumesc! Inițiatorului îi doresc succes! Adaugă la abonamentul tău de voce internet prin fibră cu viteze de până la 1 Gbps și televiziune prin cablu cu până la 131 de canale și ai acces inclus la HBO și HBO GO timp de 6 luni, totul la doar 12 €/lună (sau 57 de lei). În plus, anii de vechime în rețea îți aduc până la 200 € (930 lei) reducere la device-uri, ca să îți cumperi telefonul dorit. Iar dacă treci de la cartelă la abonament, beneficiezi de 4 euro discount la abonamentul de voce Orange Me 16 cu telefon inclus. Mai multe detalii poți găsi pe aici: https://www.orange.ro/love/ Sau pe aici: https://www.orange.ro/love/produse-in-rate/

mariussruben89
Explorator entuziast
O sa revin, in privinta acestei solutii, iar daca am reușit sa cumpar in rate, vedem ce vor zice, ca in luna august, am fidelizare, poate ofera ceva promo, având în vedere ca am pe cont o anumita suma, ca client, ma refer facturi, mari, dar platite la timp. Toate cele bune!